Nicolas Cage: Θα εμφανιστεί ως Superman στην ταινία «The Flash»

Το «The Flash» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Esquire Middle East, ο σκηνοθέτης της ταινίας «The Flash» Άντι Μουσκιέτι αποκάλυψε ότι και ο Νίκολας Κέιτζ θα κάνει μία σύντομη εμφάνιση (καμέο) στην ταινία. Ο Κέιτζ θα εμφανιστεί ως Σούπερμαν αναβιώνοντας τον ρόλο του στην αποτυχημένη ταινία «Superman Lives» του Τιμ Μπάρτον πριν από 25 χρόνια.
   
«Ο Νικ ήταν απολύτως υπέροχος», είπε ο Μουσκιέτι. «Αν και ο ρόλος ήταν καμέο, έπεσε με τα μούτρα… Ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή να δουλέψω μαζί του. Ελπίζω να μπορέσω να συνεργαστώ ξανά μαζί του σύντομα», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

   
Το πώς ο Σούπερμαν του Κέιτζ συμβάλλει στην πλοκή του «The Flash» μένει να φανεί. Η ταινία διαδραματίζεται στο πολυσύμπαν της DC, γεγονός που εξηγεί την επιστροφή του Μάικλ Κίτον ως Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν για πρώτη φορά από τότε που πρωταγωνίστησε στο «Batman» (1989) και στο «Batman Returns» (1992) του Τιμ Μπάρτον. Ο Μπεν Άφλεκ θα επαναλάβει επίσης τον ρόλο του Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν από τα «Batman v Superman: Dawn of Justice» και «Justice League» του Ζακ Σνάιντερ.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο Κέιτζ είπε: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Νικ Κέιτζ». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: ταινία