Άγρια γη: Νέο πρόσωπο ο Ιάσονας Παπαματθαίου στο ρόλο του Βλάσση Χατζή

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου στο ρόλο του Βλάσση Χατζή

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ένας αδερφικός φίλος που στη συνέχεια έγινε άσπονδος εχθρός και τώρα, θανάσιμη απειλή. Αυτός είναι ο Βλάσσης Χατζής που τον υποδύεται ο Ιάσονας Παπαματθαίου και από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, έρχεται στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη», για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο Βλάσσης είναι ο φίλος του Νικόλα από τη Σερβία, το αγόρι που μαζί του ο Νικόλας έμαθε να επιβιώνει στους δρόμους και που εξαιτίας του κατέληξε στη φυλακή.

ΤΚΤΚΤ

Ο Νικόλας αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του στην Άγρια Πλαγιά  και εμφανίζεται στο χωριό σαν ο Νικόλας Γαλάνης που όλοι ψάχνουν, προκαλώντας εντάσεις σε όσους απειλούνται με την εμφάνισή του και συγκίνηση σε όσους τον περίμεναν.

Έχοντας προετοιμάσει τις συνθήκες ευνοϊκά για αυτόν, σαστίζει όταν βλέπει μπροστά του τον αληθινό Νικόλα Γαλάνη που κρύβεται πίσω από την ταυτότητα του Άρη Μάρκου (Σ. Μιχαήλ).

Οι δυο παλιοί φίλοι βρίσκονται ξανά και ένα παιχνίδι εξουσίας φουντώνει ανάμεσα σ’ αυτούς και την Όλγα (Ζ. Δούκα), παράλληλα με τη διεκδίκηση της Ελπίδας (Π. Βιτετζάκη) από τον Βλάσση και την προσπάθεια του Άρη να αποκαλύψει την αλήθεια για εκείνον, χωρίς να προδώσει τη δική του ταυτότητα.

Σταδιακά εμπλέκονται όλοι οι ήρωες, καθώς ο Βλάσσης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προσπαθεί να τους εκμεταλλευτεί. Ο κίνδυνος απλώνεται στο χωριό, καθώς ο Βλάσσης νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω του και την αποκάλυψη της αλήθειας να πλησιάζει.

ΚΘΚΥ

Η Άγρια Γη παίζεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

#AgriaGi
instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr