My Style Rocks: Δύο νέες παίκτριες προκαλούν αίσθηση και απειλές για αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Ποια παίκτρια έλαβε τα περισσότερο θετικά σχόλια και την υψηλότερη βαθμολογία

Με δύο νέες παίκτριες να κάνουν την είσοδό τους στο διαγωνισμό ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Δευτέρας (27/3) του My Style Rocks. Ο λόγος για την Πόπη Παγούδη από τη Χίο και την Ευτυχία Γαντά από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες έρχονται για να αναδείξουν το ξεχωριστό στιλ τους.

Μεταξύ των δύο, ήταν η Ευτυχία εκείνη που έλαβε τα περισσότερο θετικά σχόλια και την υψηλότερη βαθμολογία. Βέβαια, καμία από τις δύο δεν έχει λόγο ανησυχίας, αφού απολαμβάνουν το πλεονέκτημα της ασυλίας για την πρώτη τους εβδομάδα στον διαγωνισμό.

Από την πλευρά της, η Νικόλ Δεσποτοπούλου δεν άκουσε τα καλύτερα λόγια από τον Στέλιο Κουδουνάρη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. Όπως ανέφερε η ίδια, είναι κουρασμένη από το «τοξικό κλίμα» που επικρατεί μπροστά και πίσω από τις κάμερες και δεν έκρυψε ότι έχει σκεφτεί σοβαρά να αποχωρήσει.

Για ακόμα μια φορά, η Βασιλική Λιγνού βρέθηκε στο επίκεντρο διαμάχης με την Όλγα Κοτλιδά. Η Βασιλική κατηγόρησε την συμπαίκτριά της ότι δεν είναι δεκτική στην κριτική που της γίνεται και ότι θεωρεί τον εαυτό της ανώτερο από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Στο διαγωνιστικό μέρος, η Emilia Vodos συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία με αποτέλεσμα να αναδειχθεί σε νικήτρια της ημέρας. Το concept της υποδοχής του «Survivor» Κωνσταντίνου Βασάλου στο αεροδρόμιο άφησε άφωνες τις συμπαίκτριες και η εμφάνισή της ενθουσίασε την κριτική επιτροπή.


 

Πηγή: skai.gr