Κλείσιμο

My Style Rocks: Χορταστικό σε στυλ και διάρκεια - Δείτε το τρέιλερ

Από σήμερα και κάθε μέρα στις 17.00, με την Κατερίνα Καραβάτου

Μεγαλύτερη διάρκεια αποκτά από σήμερα το My Style Rocks που με 10 πλέον διαγωνιζόμενες γεμίζει τις οθόνες μας με fashion διάθεση! 

Δείτε το τρέιλερ:

Ο νέος κύκλος εμφανίσεων φέρνει και πάλι κοντά μας την Ειρήνη Παπαβασιλείου και τη Σελένη Φωτιάδη που επιστρέφουν στο διαγωνισμό μετά από την απουσία τους για λόγους υγείας. Για τον ίδιο λόγο χθες δεν πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση από το χθεσινό Gala ωστόσο οι τρεις κοπέλες με τη χαμηλότερη βαθμολογία, η Πόπη Παγούδη, η Ευτυχία Γαντά και η Ειρήνη Παπαβασιλείου έχουν ένα πέναλτι -3 βαθμών για το επόμενο Gala. 

Επιτροπή

  
Συνολικά δέκα διαγωνιζόμενες θα πρέπει να βαθμολογήσουν σήμερα ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης οι οποίοι θα αντικρύσουν ορισμένα πολύ μπερδεμένα concept. 

Καραβάτου

Ποια διαγωνιζόμενη αποφάσισε να συνδυάσει σε ένα concept, baby shower, αποκάλυψη φύλου και πρόταση γάμου;  Από ποια fashionista η κριτική επιτροπή ζητά να παρουσιάζει looks που να μπορούν στα αλήθεια να φορεθούν; Πώς θα είναι η επιστροφή της Σελένης και της Ειρήνης Π. στο διαγωνισμό;

MY STYLΕ ROCKS!

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.00

Πηγή: skai.gr