Κλείσιμο

My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Άρωμα Bollywood σε ένα γκαλά γεμάτο ανατροπές-Δείτε βίντεο

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να παρουσιάσουν εντυπωσιακές εμφανίσεις εμπνευσμένες από το Bollywood, με άλλες να τα πηγαίνουν καλά και άλλες να βγαίνουν εκτός θέματος.

Γεμάτο ανατροπές ήταν το gala της Δευτέρας (3/4) του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να παρουσιάσουν εντυπωσιακές εμφανίσεις εμπνευσμένες από το Bollywood, με άλλες να τα πηγαίνουν καλά και άλλες να βγαίνουν εκτός θέματος.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η οποία αδυνατούσε να πιστέψει ότι κέρδισε τις 2.500 ευρώ. «Αλήθεια» και «αποκλείεται» ήταν οι πρώτες τις αντιδράσεις, με την ίδια να δέχεται την αγκαλιά της Κατερίνας Καραβάτου, εκτονώνοντας την ένταση από τα προηγούμενα επεισόδια.

Βέβαια, η Νικόλ ήταν από τις παίκτριες που τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα, καθώς ήταν άκρως εντυπωσιακή. Δέχτηκε εξαιρετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, με τον «αυστηρό» Στέλιο Κουδουνάρη να βαθμολογεί την εμφάνισή της με «4».

Αντίθετα, εκτός θέματος ήταν η Χριστιάννα, αλλά και η Πόπη με την Ευτυχία, οι οποίες συμμετείχαν στο πρώτο τους gala.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν, φυσικά, αυτή τη φορά με αφορμή την εμφάνιση της Όλγας.

Και αυτό διότι εκείνη άλλαξε το κόνσεπτ της στη διάρκεια του gala, πράγμα που απαγορεύεται από τους κανονισμούς.

Η Όλγα ήρθε σε αντιπαράθεση τόσο με τη Βασιλική, όσο και με τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού η παίκτρια αρχικά είχε αρνηθεί την αλλαγή στο θέμα της.

Το gala, ωστόσο, ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη ανατροπή: στο φινάλε του, η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε τις παίκτριες ότι δεν επρόκειτο να υπάρξει αποχώρηση, μετά και τις απουσίες της Σελένης, της Ευδοκίας και της Ειρήνης Παπαβασιλείου.

Τα χαμόγελα «κόπηκαν» γρήγορα, καθώς αμέσως μετά η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι οι τρεις παίκτριες με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα λάβουν ποινή τριών βαθμών ενόψει του gala της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: skai.gr
TAGS: SkaitvGR