My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Νέα παίκτρια, νέα κόντρα και... χαμηλές πτήσεις- Δείτε βίντεο

Ο λόγος για τη Θεσσαλονικιά Αιμιλία Σαββάτη, με την 29χρονη επιχειρηματία στο επάγγελμα να μπείνει δυναμικά «με το καλημέρα».

Την είσοδο μιας νέας παίκτριας είδε το σημερινό (17/2) επεισόδιο του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τη Θεσσαλονικιά Αιμιλία Σαββάτη, με την 29χρονη επιχειρηματία στο επάγγελμα να μπείνει δυναμικά «με το καλημέρα».


Βέβαια, η πρώτη της εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε και από υψηλή βαθμολογία, ωστόσο ήδη δημιούργησε τις πρώτες κόντρες με τις υπόλοιπες παίκτριες.

Η Όλγα ήταν εκείνη που βρέθηκε εξαρχής στο στόχαστρο με τις δύο τους να έχουν έντονο διάλογο.

Το look της Όλγας δεν εντυπωσίασε καθόλου την Αιμιλία, η οποία δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει «πρόστυχο», προσθέτοντας ότι έχει χάσει το προσωπικό της στιλ.

Ήδη από το σημερινό επεισόδιο έγινε φανερή και η γέννηση μιας νέας κόντρας. Αιμιλία και Emilia μπορεί να έχουν το ίδιο όνομα, ωστόσο η μεταξύ τους σχέση μοιάζει ήδη με καζάνι που σιγοβράζει.

Το πιο εφευρετικό concept της ημέρας ανήκε στη Ρέινα Βενέτη.

Η νικήτρια της προηγούμενης εβδομάδας επρόκειτο να επισκεφτεί τον αδερφό της που είναι φαντάρος προκειμένου να του πάει φαγητό. Για αυτό και εμφανίστηκε στο πλατό με ένα τάπερ τυροπιτάκια, τα οποία τίμησαν δεόντως τόσο η Κατερίνα Καραβάτου, όσο και η κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, το φαγητό έπαιξε ρόλο και στη βαθμολογία του Δημήτρη Σκουλού.

Την ίδια ώρα, όμως, η Βασιλική έμεινε ασυγκίνητη. Η ένταση ανάμεσα στις δύο συνεχίστηκε και ο μεταξύ τους διάλογος ήταν γεμάτος ατάκες-«φωτιά».

Χαρακτηριστικότερη όλων το «ωραία σε έντυσε ο Μάρκος Σεφερλής» που είπε η Βασιλική, θέλοντας να δείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την κακή της γνώμη για την εμφάνιση της Ρέινας.

Σε ένα επεισόδιο που χαρακτηρίστηκε από πολύ χαμηλές βαθμολογίες, νικήτρια αναδείχθηκε η Χριστιάννα.

Το street-look της άρεσε τόσο στις υπόλοιπες παίκτριες, όσο και στην κριτική επιτροπή, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους.

Η ένταση ανάμεσα σε εκείνη και την Emilia Vodos δεν στάθηκε αρκετή για να της πάρει τη χαρά.

Πηγή: skai.gr