My Style Rocks: Η ανανέωση της Νικόλ, το ειρωνικό σχόλιο της Μέλντα και η ... «ανάφτρα» Στέλιος Κουδουνάρης

Όλα όσα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου είναι από τις παίκτριες που "έχουν ανέβει" πολύ το τελευταίο διάστημα και πρωταγωνιστούν για τις εμφανίσεις τους στο παιχνίδι. Η ίδια ωστόσο πολλές φορές φαίνεται πως δεν έχει την όρεξη και την επιμονή που είχε παλιότερα να υπερασπίζεται τα looks της. Οι κριτές παρατήρησαν αυτή της την "παραίτηση", αλλά και την άνοδό της στον διαγωνισμό μετά από κάποια συγκεκριμένη αποχώρηση...

Ένταση επικράτησε στο τελευταίο επεισόδιο του MSR. Η Μέλντα φόρεσε ένα καπέλο που δεν της άρεσε και προτιμούσε να το κρατά στο χέρι. Οι παίκτριες θεώρησαν ότι δεν είναι δική της επιλογή, αλλά κάποιου στιλίστα. Αφού έλαβε την βαθμολογία της και επέστρεψε στη θέση της έβαλε το καπέλο της επιδεικτικά και μουρμούρισε κάτι. Τα κορίτσια άκουσαν ότι κάτι είπε αλλά δεν ήταν σίγουρες τι. Η Ειρήνη Καζάκη αργότερα δεν κρατήθηκε και ζήτησε να μάθει τι είπε. Η ίδια αρνήθηκε ότι είπε κάτι και τα υπόλοιπα κορίτσια ενοχλήθηκαν γιατί θεώρησαν ότι τις κοροϊδεύει. 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ως συνήθως δεν ήταν καθόλου γεναιόδωρος με τις βαθμολογίες του και ο Δημήτρης Σκουλός δεν το άφησε ασχολίαστο. 

Πηγή: skai.gr