Make A Wish στo «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά: Αγκαλιάζουμε τη δύναμη της ευχής στην τελευταία εκπομπή του 2022

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 09:40, στον ΣΚΑΪ

Στην τελευταία εκπομπή του 2022, δεν ανταλλάσσουμε απλά ευχές! Βάζουμε όλη τη μας τη δύναμη για να βγουν κάποιες πολύτιμες ευχές, αληθινές!  Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το «Πρωινό μας» υποδέχεται το Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε μία εκπομπή αφιερωμένη στα παιδιά!

Το Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας οργανισμός που εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 - 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Για τα παιδιά αυτά, μια ευχή σημαίνει πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή. Είναι το κίνητρο να συνεχίσουν να αγωνίζονται, η επιστροφή στην παιδικότητα. Η ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή των παιδιών που πληρούν τα κριτήρια. Έρευνες έχουν δείξει  ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε, έχει εκπληρώσει 3.100 ευχές παιδιών, ενώ συνεχίζει να δέχεται αιτήματα και να εκπληρώνει ευχές σε καθημερινή και αδιάλειπτη βάση.

Η Φαίη Σκορδά

 
Το «Πρωινό μας» γίνεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή, δίνοντας στους τηλεθεατές την ευκαιρία να στηρίξουν το έργο του Make-A-Wish  με σκοπό την εκπλήρωση των ευχών δύο παιδιών, της 3χρονης Μαρίας και της 4χρονης Μάνιας.
 
Ας κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών, αποχαιρετώντας τη χρονιά με το πιο φωτεινό «Πρωινό μας»!

Πηγή: skai.gr