Κλείσιμο

Love Island: Οι παίκτες μας συστήθηκαν - Ποιες είναι οι προτιμήσεις τους... στον έρωτα - Δείτε video

Η Αναστασία θέλει τον άνδρα ψηλό για να μπορεί να φορά τακούνια, ενώ η Νίκη τον θέλει «γορίλα»

Το Love Island ξεκίνησε και οι διαγωνιζόμενοι μας συστήθηκαν. Τα πέντε πανέμορφα κορίτσια και τα πέντε πανέμορφα αγόρια μας μίλησαν για τους εαυτούς τους, ενώ αναφέρθηκαν και στις προτιμήσεις τους όσον αφορά στο ερωτικό κομμάτι. 

Η Αναστασία που έκανε ποδαρικό στο Love Island θέλει τον άνδρα ψηλό για να μπορεί να φορά τακούνια, ενώ η Νίκη τον θέλει «γορίλα».
 

Η Κλαούντια λατρεύει τους γονείς της και το μόνο σίγουρο είναι ότι υπολογίζει την γνώμη της μητέρας της. Άλλωστε χώρισε με το πρώην αγόρι της γιατί δεν τον συμπαθούσε η μαμά της. Η Χριστίνα την επικεντρώνεται στην ενέργεια που θα έχει το αντίθετο φύλο και η θεσσαλονικιά Μαρία δεν δέχεται την απόρριψη. Από την άλλη πλευρά, ο Θοδωρής βάζει 10 στην εξωτερική του εμφάνιση και θεωρεί πως έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες. Ο Γιώργος Γεωργίου είναι παιχνιδιάρης, ενώ ο Βασίλης Ντάφος έχει συνηθίσει να τον κυνηγούν οι γυναίκες. Ο Αλέξανδρος Λουσάι μπήκε στο παιχνίδι έτοιμος για όλα και δήλωσε ότι θα φλερτάρει σε κάθε σημείο της βίλας. Ο Γιώργος Κόρκας πρότεινε στην Ηλιάνα βόλτα με άμαξα και τέλος ο παίκτης έκπληξη Αλέξανδρος Κώτσης εντυπωσίασε όλα τα κορίτσια κατά την είσοδο του και έχει 24 ώρες να αποφασίσει ποια θα είναι το ταίρι του. Το ποια θα είναι η «εκλεκτή» θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.

Πηγή: skai.gr