«Berlin»: Έρχεται το prequel του "La Casa De Papel" - Γνωρίστε το καστ

Το νέο πρότζεκτ φέρει τις υπογραφές του Έστερ Μαρτίνεζ-Λομπάτο και Άλεξ Πίνα και θα βασίζεται στη ζωή του αγαπημένου "Berlin" τον οποίο θα υποδυθεί και πάλι ο Πέδρο Αλόνσο

To "La Casa de Papel" έγινε μια από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές του Netflix και ο "Berlin" τον οποίο και υποδήθηκε ο Πέδρο Αλόνσο ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους χαρακτήρες που ξεχώρισαν προσφέροντας στιγμές θυμού αλλά και συγκίνησης. 

Λίγο πριν τους τίτλους τέλους του "La Casa de Papel" τον περασμένο Δεκέμβριο, το Netflix ανακοίνωσε την πρώτη spin-off σειρά του ισπανικού χιτ, η οποία θα ακολουθεί την ιστορία του Berlin. Το νέο πρότζεκτ λοιπόν, που φέρει τις υπογραφές του Έστερ Μαρτίνεζ-Λομπάτο και του Άλεξ Πίνα θα είναι prequel της δημοφιλούς σειράς το οποίο θα μας δείξει τον "Berlin" να ετοιμάζει την πρώτη του ληστεία με τη δική του συμμορία.

«Μας άρεσε η ιδέα να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin, σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση», εξήγησε ο Άλεξ Πίνα κατά την διάρκεια του TUDUM το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Επίσης αποκάλυψε ότι το prequel θα είναι γεμάτο ένταση, έγκλημα, ταξίδι, ρομάντζο αλλά και χιούμορ. «Είναι ένα ταξίδι στην χρυσή ηλικία του χαρακτήρα, όταν έκανε ληστείες ανά την Ευρώπη, τρελός από αγάπη», πρόσθεσε ο Πίνα και τόνισε ότι η μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι το κωμικό στοιχείο, αφού ο κόσμος πρόκειται να γελάσει πολύ.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου, θα διαρκέσουν αρκετές εβδομάδες και θα λάβουν χώρα στη Μαδρίτη και το Παρίσι. Το καστ της σειράς ανακοινώθηκε και σε αυτό θα συμμετάσχουν η Μισέλ Τζένερ στον ρόλο της Κέιλα, ο Τρίσταν Ουλόα στον ρόλο του καθηγητή και συμβούλου του Berlin, Νταμιάν, η Μπεγκόνα Βάργκας στον ρόλο της Κάμερον, ο Χούλιο Πίνα Φερνάντεζ στον ρόλο του πιστού του φίλου, Ρόι και ο Τζόελ Σάνσεζ στον ρόλο του Μπρους.

Οι Λομπάρτο και Πίνα υπογράφουν το σενάριο της 1η σεζόν του "Berlin" που θα απαρτίζεται από 8 επεισόδια.

Πηγή: skai.gr