Love Island: Διαβάστε για τον Islander που ήρθε για να δοκιμάσει την τύχη του στον έρωτα - Οι εκπλήξεις... συνεχίζονται! (video)

Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23:15

Η είσοδος του Παναγιώτη στη βίλα ξάφνιασε τους Islanders οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θετικά. Θα διατηρήσουν τη στάση τους στο νέο επεισόδιο του Love Island απόψε στις 23.15 όταν θα τους ανακοινώσει την επιλογή του;  

Ο νέος Islander δήλωσε από την πρώτη στιγμή πως υπάρχει μία κοπέλα που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του αλλά τώρα έφτασε η ώρα των ραντεβού με τα κορίτσια. Πριν προχωρήσει όμως θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τα αγόρια. 

Σε τρικυμία βρίσκεται η σχέση του Αλέξανδρου Λ. με τη Νίκη καθώς οι εντάσεις ανάμεσά τους δεν λένε να κοπάσουν με την Κλαούντια να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Ο Αλέξανδρος Κ. από την άλλη έχει ενοχληθεί για το ραντεβού της κοπέλας του με τον Παναγιώτη και περιμένει να δει τη συνέχεια ενώ ο Γιώργος Γ. αποφασίζει να προσπαθήσει ξανά να προσεγγίσει την Αναστασία. 

Η είσοδος της Ηλιάνας στη βίλα σηματοδοτεί και την ώρα της επιλογής του Παναγιώτη. Ποιος παίκτης θα μείνει single απόψε; Όμως η love guard του παιχνιδιού ποτέ δεν φεύγει χωρίς να πει την τελευταία κουβέντα… Μια νέα έκπληξη έρχεται στο Love island και φέρνει αναταράξεις! 

O Islander που ήρθε για να δοκιμάσει την τύχη του στον έρωτα 

Όνομα: Παναγιώτης Αβραμόπουλος
Ηλικία: 30 ετών
Επάγγελμα: Προπονητής wind surf
Ζώδιο: Καρκίνος
Celebrity crush: Margot Robbie

O Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Ο Παναγιώτης μένει στην Αθήνα και έχει 2 μικρότερα αδέρφια. Στα 18 του μετακόμισε στο Ληξούρι για σπουδές στο Τμήμα Τεχνολογίας ήχου και μουσικών οργάνων. Αγαπά τα ταξίδια ενώ δηλώνει και είναι απρόβλεπτος αφού στα 26 του αποφάσισε να πάει 3 μέρες στο Λονδίνο και τελικά έμεινε 3 χρόνια...

Από μικρός ασχολήθηκε με τα αθλήματα όπως το μπάσκετ και το τένις ενώ όσο βρισκόταν στην Αγγλία εργάστηκε σε γήπεδο γκολφ. Μεγάλη του αγάπη είναι το windsurfing, στο οποίο μάλιστα έγινε και προπονητής. 

Είναι ανταγωνιστικός, αυθόρμητος, θαρραλέος, πολυμήχανος, και δυναμικός.

Δηλώνει «ατακτούλης» και του αρέσει να «παίζει» αρκετά όταν δεν βρίσκεται σε σχέση. Έχει κάνει κάποιες μεγάλες σχέσεις άλλα δεν έχει βρει ακόμα την γυναίκα που θα τον εξιτάρει. Οι χυλόπιτες που τρώει από τις κοπέλες, συνήθως, τον πονάνε.

Στο Love Island έρχεται για να δοκιμάσει την τύχη του στον έρωτα. Το να βρει το άλλο του μισό που -όπως λέει- είναι δύσκολο.

Love Island… spread the love! Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23:15, στον ΣΚΑΪ

Πηγή: skai.gr