Λιανός για αποβολή Πιλίδη-Γκότση από το Survivor All Star: «Οι κανόνες δεν είναι δικοί μου, αλλά εγώ ακούω τις βρισιές από τους φαν»

«Αν κάποιος παίκτης παραβεί έναν διαγωνισμό, αυτό δεν τον κάνει κακό χαρακτήρα ή εγκληματία», ανέφερε με νόημα ο παρουσιαστής 

Ο παρουσιαστής του «Survivor All Star», Γιώργος Λιανός, απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχεται τον τελευταίο καιρό για την αποβολή παικτών από το «Survivor All Star» σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

«Ήμουν αυστηρός επί της αρχής, όχι για τους δύο παίκτες», είπε ο Γιώργος Λιανός, αναφορικά με την αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιώργο Πιλίδη από το παιχνίδι. 

Και συνέχισε: «Εγώ δεν έχω βγάλει τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά ακούω τα βρισίδια από τους φαν. Ωστόσο, δεν με πειράζει. Η δική μου θέση έχει να κάνει με τις αρχές που πρέπει να διέπουν έναν αγώνα. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με κανέναν παίκτη. Στη θέση του Πιλίδη και του Γκότση, ίσως να έκανα πιο… ωραία πράγματα και να μην με έπιανε κανένας», είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Λιανός. 

Τέλος, ο παρουσιαστής σημείωσε ότι πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι. «Αν κάποιος παίκτης παραβεί έναν διαγωνισμό, αυτό δεν τον κάνει κακό χαρακτήρα ή εγκληματία. Για τις βρισιές που δέχομαι τον τελευταίο καιρό δεν έχω θέμα. Ο κόσμος φανατίζεται και πολλοί μπερδεύουν τον δικό μου ρόλο. Νομίζουν ότι θα πρέπει να μαλώνω τους παίκτες που δεν συμπαθούν», είπε με νόημα ο Γιώργος Λιανός. 
 

Πηγή: skai.gr