Κλείσιμο

John Stamos: Ο γιος του τον ρώτησε γιατί το «αστέρι» του στο Walk of Fame είναι τόσο μικρό…

Ο Τζον Στάμος τιμήθηκε με το αστέρι τον Νοέμβριο του 2009, για την 25χρονη καριέρα του στη βιομηχανία του θεάματος

Ο ηθοποιός Τζον Στάμος αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στις αναμνήσεις, με συνοδοιπόρο τον 4χρονο γιο του. 

Έτσι, λοιπόν, ο ηθοποιός «ανέβασε» στο Instagram μια χαριτωμένη φωτογραφία του 4χρονου γιου του Μπίλι μπροστά από το αστέρι του στο Χόλιγουντ, στο γνωστό Walk of Fame. 

Η σύζυγός του και μητέρα του Μπίλι, Caitlin McHugh Stamos, σχολίασε ότι ο γιος τους είναι «ο μεγαλύτερος θαυμαστής του μπαμπά» στην αξιολάτρευτη ανάρτηση στο Instagram.

Ο Τζον Στάμος τιμήθηκε με το αστέρι τον Νοέμβριο του 2009, για την 25χρονη καριέρα του στη βιομηχανία του θεάματος σε σειρές όπως το «General Hospital», το «Full House» και το «The Marriage Fool».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos)

Από τότε που γεννήθηκε ο Μπίλι, το δίδυμο πατέρα-γιου μοιράζεται έναν στενό δεσμό και μια ιδιαίτερη σχέση.

Μιλώντας στο «People» τον Οκτώβριο αποκάλυψε ότι δεν είναι ασυνήθιστο γι' αυτόν να κλαίει συνέχεια μπροστά στον γιο του. Ο Στάμος έχει στηριχτεί στον γιο του μετά τον θάνατο του μακροχρόνιου συμπρωταγωνιστή του και στενού του φίλου, Bob Saget, τον περασμένο Ιανουάριο.

«Τα πρωινά είναι δύσκολα. Η νύχτα είναι δύσκολη. Μου λείπει ένα μήνυμα από αυτόν αυτή τη στιγμή. Εγώ να απαντάω. Εκείνος να λέει ότι είναι πολύ κουρασμένος για να απαντήσει. Εγώ να του λέω: ‘’Τότε γιατί μου έστειλες μήνυμα τόσο νωρίς;’’», είχε γράψει ο ίδιος στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί τη θλίψη του και τις σκέψεις του με τους ακολούθους του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos)

Πηγή: skai.gr