Keanu Reeves: Επέστρεψε στη σκηνή με τους Dogstar μετά από 20 χρόνια

Ο διάσημος ηθοποιός είναι μπασίστας και κάνει φωνητικά στο συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ

Ο Κιάνου Ριβς επέστρεψε στη σκηνή με το ροκ συγκρότημα του για άλλη μια φορά. Ο Αμερικανός ηθοποιός επανασυνδέθηκε με το γκρουπ Dogstar για συναυλία στο BottleRock Festival στην κοιλάδα της Νάπα, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Κιάνου Ριβς είναι μπασίστας και κάνει φωνητικά στο συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ, το οποίο σχηματίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του '90.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «San Francisco Chronicle», ο Ριβς αποκάλυψε πως ο Ρόμπερτ Μέιλχαουζ, μέλος του συγκροτήματος, τον βοήθησε να χαλαρώσει επειδή ήταν αγχωμένος πριν από τη συναυλία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dogstar (@dogstarband)

«Ήταν πολύ θετικός. Είπε: "Άκου τη μουσική"», ανέφερε ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «John Wick». «Απλά να είσαι παρών στο τραγούδι και όλα θα πάνε καλά», ήταν η συμβουλή που του έδωσε ο Ρόμπερτ Μέιλχαουζ, ντράμερ του γκρουπ.

Ήταν η πρώτη συναυλία του συγκροτήματος μετά από 20 χρόνια. «Μου έλειψε να παίζουμε μαζί, μου έλειψε να γράφουμε μαζί, μου έλειψε να δίνουμε παραστάσεις μαζί. Είναι κάτι που πάντα μου έλειψε», ανέφερε ο Κιάνου Ριβς σε συνέντευξή του στο Billboard.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό των Dogstar δημοσιεύθηκε φωτογραφία από τη συναυλία και αναφέρεται: «Ωραία που επιστρέφουμε στη σκηνή! Τι φανταστική μέρα! Ευχαριστούμε πολύ BottleRock».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ