Ο Keanu Reeves και η φίλη του Alexandra Grant πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αν και το ζευγάρι δημοσιοποίησε το ειδύλλιό του τον Νοέμβριο του 2019, έχει επαγγελματική σχέση εδώ και χρόνια

Ο Keanu Reeves μπορεί να είναι διάσημος για τον ρόλο του ψυχρού δολοφόνου John Wick, αλλά αυτός και η επί χρόνια φίλη του, Alexandra Grant, είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Σε μια εμφάνιση στο γκαλά του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Λος Άντζελες, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να χαμογελάει και να μοιράζεται ένα φιλί.

Η Grant, βραβευμένη εικαστικός, επέλεξε ένα κατακόκκινο, λουλουδάτο φόρεμα για την περίσταση, ενώ ο Reeves ήταν κομψός με το κοστούμι του, το οποίο συνδύασε με ριγέ γραβάτα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «People», ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για την «τελευταία στιγμή της ευτυχίας» του ανέφερε: «Πριν από λίγες μέρες με την αγαπημένη μου. Ήμασταν στο κρεβάτι. Είχαμε συνδεθεί. Χαμογελούσαμε και αισθανόμασταν υπέροχα.  Είναι πολύ ωραίο που είμαστε μαζί». 

Αν και ο Reeves και η Grant δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους τον Νοέμβριο του 2019, έχουν επαγγελματική σχέση εδώ και χρόνια.

Ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant

Το ζευγάρι, που διευθύνει τον εκδοτικό οίκο X Artists' Books, συνεργάστηκε το 2011 στην πρώτη ποιητική συλλογή του ηθοποιού, «Ode to Happiness», για την οποία η Grant δημιούργησε την εικονογράφηση. Συνεργάστηκαν ξανά για το βιβλίο του «Shadows» του 2016.

Το 2020, η Grant αποκάλυψε ότι αρχικά δεν ήταν σίγουρη για το αν θα άφηνε τον κόσμο να μάθει ότι ήταν ζευγάρι. «Νομίζω ότι κάθε άτομο που ήξερα με πήρε τηλέφωνο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και αυτό είναι συναρπαστικό», δήλωσε στο περιοδικό «Vogue».

Ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant

Πηγή: skai.gr