Καίτη Γκρέυ: Μας στέλνει τις ευχές της για «Καλό Πάσχα» - Η «άνοια» και όσα είπε πρόσφατα η Αγγελική Ηλιάδη (video)

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα, η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, δήλωσε πως η γιαγιά της έχει άνοια και έχει καιρό να τη δει

Μία φωτογραφία και ένα βίντεο της Καίτης Γκρέυ λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη ότι η γιαγιά της έχει άνοια κάνουν το γύρο του κυβερνοχώρου. 

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας και στενός φίλος της τραγουδίστριας «ανέβασε» στο TikTok ένα βίντεο με την ίδια να πρωταγωνιστεί και να στέλνει ευχές για Καλό Πάσχα. 

@nikolizas #καιτηγκρευ #kaitygrey #λαικοτραγουδι #ελληνικατραγουδια #ελληνικατραγουδια🎶🇬🇷 #ελληνικατραγουδια🎶 #ελληνικοτραγουδι #ελληνικοτραγουδι🇬🇷🤗🎶 #ελλαδα #ελλαδα🇬🇷 #ελλαδαρα🇬🇷🇬🇷🇬🇷 #ελλαδαρα🇬🇷 #ελλαδαρααααα #ελλαδαρα🇬🇷🔝 #ελλαδαρα🇬🇷💙🇬🇷 #greece #greecetiktok #greece🇬🇷 #greecetiktokers #greece💙 #greeksong #greeksongs #greecesong🇬🇷🎵 #greecesongs🇬🇷❤️ #ελληνικοσινεμα #βασιληςτσιτσανης #τσιτσανης #καζαντζιδης #καζαντζιδης🔥❤️ #kazantzidis #kazantzidisstelios ♬ Άναψε το τσιγάρο - Καίτη Γκρέυ

«Θα ήθελα να ευχηθώ μεγάλη χαρά, γρήγορα στα σπίτια τους ο κόσμος και ο Θεός να μας δώσει ό,τι έχουμε ανάγκη. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και καλή Ανάσταση!», ήταν το μήνυμα της 98χρονης Καίτης Γκρέυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα, η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, δήλωσε πως η γιαγιά της έχει άνοια και έχει καιρό να τη δει.

«Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια», είχε πει για την Καίτη Γκρέυ.

Πηγή: skai.gr