Κλείσιμο

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Έχει άνοια και δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει»

Για την απώλεια του πατέρα της η τραγουδίστρια ανέφερε ότι όταν διασωληνώθηκε, γνώριζε ποια θα ήταν η κατάληξη 

Η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για την καριέρα της, τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία και για τη γιαγιά της, την Καίτη Γκρέυ.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το πιο ακραίο περιστατικό που της έχει συμβεί κατά τη διάρκεια ερμηνείας ήταν όταν ένας γλυκύτατος κύριος ανέβηκε πάνω στη σκηνή, την πήρε αγκαλιά και προσπάθησε να την πάρει μαζί του. 

Για την απώλεια του πατέρα της η τραγουδίστρια είπε: «Φεύγοντας για τη Φάρμα άφησα τον μπαμπά μου και ήταν μια χαρά και δυστυχώς μετά από λίγες μέρες επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μην μου πει τίποτα για την κατάστασή του γιατί ήξερε πόσο ήθελα να πάω στη Φάρμα. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς διασωληνώθηκε, για εμένα μπήκε τελεία. Ήξερα πάρα πολύ καλά ποια θα ήταν η κατάληξη».

Τέλος, για τη γιαγιά της, την Καίτη Γκρέυ, η οποία «κοντεύει τα 100» η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε: «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια».

Πηγή: skai.gr
TAGS: άνοια