Κλείσιμο

Jennifer Lawrence: Πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία «No Hard Feelings» - Δείτε το trailer

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου 2023 

Η Jennifer Lawrence πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη κωμική ταινία «No Hard Feelings». Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου 2023 και έχει διαβάθμιση R για σεξουαλικό περιεχόμενο, γλώσσα, γυμνό και χρήση ναρκωτικών. 

Η Lawrence όχι μόνο παίζει στην ταινία, αλλά είναι και παραγωγός. Σε σκηνοθεσία του Gene Stupnitsky, γνωστού από το «Good Boys», και σε σενάριο του συν-σεναριογράφου του «Bad Teacher», η ταινία υπόσχεται να προσφέρει γέλιο και ακραίο χιούμορ.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη Μάντι (την οποία υποδύεται η Lawrence), η οποία, στα πρόθυρα της απώλειας του πατρικού της σπιτιού, αναλαμβάνει μια μοναδική επαγγελματική ευκαιρία: να βγει ραντεβού με τον εσωστρεφή 19χρονο γιο, Πέρσι, των πλούσιων γονέων-ελικοπτέρων, προτού πάει στο κολέγιο.

Στο πλευρό της Lawrence πρωταγωνιστούν οι Andrew Feldman, Laura Benanti, Natalie Morales, Hasan Minhaj και Matthew Broderick. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει μια ομάδα που περιλαμβάνει τους Alex Saks, Naomi Odenkirk, Marc Provissiero, Jennifer Lawrence και Justine Ciarrocchi, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι John Phillips και Kerry Orent.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ταινία