Κλείσιμο

Survivor All Star: Κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο και έκαναν «απόβαση» στη Νέα Υόρκη οι Κόκκινοι

Βόλτες στο Cental Park και την Times Square, επίσκεψη στο Empire State Building, το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Madame Tussauds, αλλά και ψώνια για τις μεγάλες εξόδους για φαγητό, ποτό και χορό

«Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο Survivor». Αυτά ήταν τα λόγια με τα οποία ο Γιώργος Λιανός "έκλεισε" το συμβούλιο της Τετάρτης, αφήνοντας τους Κόκκινους και τους Μπλε σε "αναμμένα κάρβουνα". Τελικά, ο παρουσιαστής του Survivor All Star δεν είχε καθόλου άδικο, αφού το έπαθλο ήταν ένα τριήμερο ταξίδι στη Νέα Υόρκη για τη νικήτρια ομάδα.

Πρώτα, όμως, οι δύο ομάδες έπρεπε να τα δώσουν όλα σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης. Οι Κόκκινοι κέρδισαν τον πρώτο επιμέρους αγώνα, οι Μπλε απάντησαν στον δεύτερο, με αποτέλεσμα τα πάντα να κριθούν στο μπαράζ. Εκεί, τα πάντα έμελλαν να καθορίσουν οι δύο πρωταγωνιστές της εβδομάδας: ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Νίκο Μπάρτζη. Δίχως να επηρεάζεται από το γεγονός ότι δεν θα μπορούσε να το απολαύσει, ο παίκτης των Κόκκινων εξελίχθηκε στον απόλυτο πρωταγωνιστή, αφού η δική του νίκη εξασφάλισε την τελική νίκη.

Με το πέρας του αγωνίσματος, όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα, ο καθένας για τον δικό τους λόγο. Ωστόσο, υπήρξε και ένα χαμόγελο στην Μπλε ομάδα. Καθώς υπήρχε ένα ακόμα εισιτήριο λόγω της τιμωρίας του Τάκη Καραγκούνια, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να επιλέξουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα για να έρθει μαζί τους. Η τύχη χαμογέλασε τελικά στη Σταυρούλα, η οποία ακολούθησε τους Κόκκινους στη Νέα Υόρκη.

Ύστερα από μια έντονη εβδομάδα, ήταν φυσικό οι νικητές να απολαύσουν το έπαθλο με την καρδιά τους. Βόλτες στο Cental Park και την Times Square, επίσκεψη στο Empire State Building, το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Madame Tussauds, αλλά και ψώνια για τις μεγάλες εξόδους για φαγητό, ποτό και χορό.

Την ίδια ώρα, οι Μπλε απόλαυσαν την ηρεμία τους στην παραλία με βουτιές και παιχνίδια στην άμμο, προσπαθώντας να μην έχουν στο μυαλό τους τις απολαύσεις των αντιπάλων τους στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Πηγή: skai.gr