Jake Gyllenhaal: Οι ερωτικές σκηνές με την Jennifer Aniston ήταν ένα «βασανιστήριο» - Ήμουν ερωτευμένος μαζί της

Ο Τζέικ είπε ότι η Τζένιφερ πρότεινε να χρησιμοποιήσουν ένα μαξιλάρι ανάμεσά τους, για να νιώθουν πιο άνετα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ δήλωσε ότι τα γυρίσματα προσωπικών ερωτικών σκηνών με την Τζένιφερ Άνιστον δεν ήταν εύκολα λόγω του φλερτ του στην πραγματική ζωή με την 53χρονη πρωταγωνίστρια των «Friends».

Ο 42χρονος ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών στην ταινία του 2002, «The Good Girl». Η πλοκή ακολουθεί δύο εραστές, που ξεκινούν μια σχέση, αφού ο καθένας τους βαριέται τις αδιέξοδες δουλειές και το εργασιακό του περιβάλλον.  

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο «The Howard Stern Show», ο διάσημος ηθοποιός ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν ήταν «βασανιστήριο» να γυρίζει ερωτικές σκηνές με κάποια, που του άρεσε και στην πραγματική ζωή. 

Ο ίδιος απάντησε αστειευόμενος: «Ήταν βασανιστήριο, ναι ήταν…». Ωστόσο, στη συνέχεια διευκρίνισε ότι είναι τέτοια η «μηχανική φύση» των ερωτικών σκηνών, που ευτυχώς κατάφερε να κρατήσει καλά κρυμμένα τα αληθινά του συναισθήματα για την Τζένιφερ Άνιστον. 

«Περιέργως, οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες, επειδή ίσως υπάρχουν 30, 50 άτομα που παρακολουθούν», ανέφερε. Εξήγησε ότι η κινηματογράφηση προσωπικών, ερωτικών σκηνών είναι ένας χορός, σαν να το χορογραφείς για την κάμερα.

Ο Τζέικ είπε ότι η Τζένιφερ πρότεινε να χρησιμοποιήσουν ένα μαξιλάρι ανάμεσά τους, για να νιώθουν πιο άνετα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Πηγή: skai.gr