Jake Gyllenhaal: Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Presumed Innocent»

H τηλεοπτική σειρά θα εξερευνήσει τις εμμονές, το σεξ, την πολιτική και την εξουσία, καθώς και τα όρια της αγάπης

Στην πρώτη μεγάλη επαφή με την τηλεόραση, ο Jake Gyllenhaal βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, για να πρωταγωνιστήσει και να αναλάβει την παραγωγή του «Presumed Innocent», την επερχόμενη mini σειρά του Apple TV+ από τους David E. Kelley, J.J. Abrams’ Bad Robot και Warner Bros.

Ο δημιουργός David E. Kelley (The Practice), είναι ο συγγραφέας κι ένας από τους παραγωγούς της σειράς, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη νουβέλα – δικαστικό θρίλερ του Scott Turow.

Το «Presumed Innocent» εκδόθηκε το 1987 και έγινε ταινία το 1990 με πρωταγωνιστή τον Harrison Ford. Αφηγείται την ιστορία ενός φρικτού φόνου, που αναστατώνει το γραφείο του εισαγγελέα του Σικάγο όταν κάποιος από τους δικούς του είναι ύποπτος για το έγκλημα.

Ο Gyllenhaal θα υποδυθεί τον Rusty Sabich, τον εισαγγελέα που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία ενός στενού συναδέλφου, κι όλα τα στοιχεία αρχίζουν να κατευθύνουν προς τα εκείνον. Τον ίδιο ρόλο είχε αναλάβει Ford στην ταινία των ’90s.

H τηλεοπτική σειρά «Presumed Innocent» θα εξερευνήσει τις εμμονές, το σεξ, την πολιτική και την εξουσία καθώς και τα όρια της αγάπης, όσο ο κατηγορούμενος παλεύει να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια και σώσει τον γάμο του.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ και βραβείο Tony, αγαπημένος Jake Gyllenhaal, πρόσφατα δάνεισε τη φωνή του στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, «Strange World». Θα τον δούμε, επίσης, να πρωταγωνιστεί στο «The Covenant» του Guy Ritchie και στο «Road House» του Doug Liman.

Η εταιρεία παραγωγής του ίδιου, Nine Stories, πρόσφατα κυκλοφόρησε την ταινία «The Guilty» του Antoine Fuqua, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και η οποία κατατάχθηκε ως η #1 ταινία του Netflix για περισσότερες από τρεις εβδομάδες.

Πηγή: Savoir Ville