Κλείσιμο

Βιτριολικά σχόλια ηθοποιού για τον Ράιαν Ρέινολντς: «Ανασφαλής, δεν συνεργάζομαι μαζί του ούτε για τα διπλά»

"Ήταν τρομερά κακός μαζί μου" δήλωσε ο ηθοποιός Τι Τζέι Μίλερ, ο οποίος υποδύθηκε τον στενό φίλο του πρωταγωνιστή Deadpool, Γουίζελ, στην εξαιρετικά δημοφιλή ταινία του 2016 και στη συνέχεια του 2018

Βιτριολικά σχόλια για τον Ράιαν Ρέινολντς, έκανε ο αμερικανός ηθοποιός Τι Τζέι Μίλερ, ξεκαθαρίζοντας στους θαυμαστές της Marvel δεν θα πρέπει να… ψάχνουν να τον δουν στην οθόνη στο επερχόμενο Deadpool 3 μετά την κακή συμπεριφορά του σταρ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον στενό φίλο του πρωταγωνιστή Deadpool, Γουίζελ, στην εξαιρετικά δημοφιλή ταινία του 2016 και στη συνέχεια του 2018, ήταν πρόσφατος καλεσμένος σε podcast του Adam Corolla Show. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μίλερ ξεκαθάρισε ορθά κοφτά ότι δεν σχεδιάζει να συνεργαστεί ξανά με τον Ράιαν Ρέινολντς μετά από αυτό που περιέγραψε ως μια αμήχανη στιγμή μεταξύ τους στο σετ.

Όταν ο οικοδεσπότης Άνταμ Κορόλα ρώτησε τον Μίλερ εάν είναι κοντά στον Ρέινολντς, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως ο υπερήρωας Deadpool στις ταινίες, ο καλεσμένος απάντησε: «Τα πήγαινα πολύ καλύτερα μαζί του στο πρώτο Deadpool γιατί δεν ήταν ένας, τεράστιος, τεράστιος αστέρας του κινηματογράφου». Ο Μίλερ εξήγησε ότι αγαπά τον Ρέινολντς «ως κωμικό», αλλά ότι ένιωθε ότι ο Ρέινολντς είχε αλλάξει μετά την εκπληκτική επιτυχία της πρώτης ταινίας.
 


«Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του; Όχι, δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του», είπε ο Μίλερ. «Αλλά το έχω πει για τον Μάικλ Μπέι και τώρα είμαστε φίλοι και θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Αλλά νομίζω ότι ο Μάικλ Μπέι είναι διαφορετικός».

Ο Μίλερ συνέχισε λέγοντας για τον Ρέινολντς ότι «είναι περίεργο που με μισεί» και στη συνέχεια περιέγραψε μια άσχημη στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων: «Είχαμε μια πραγματικά περίεργη στιγμή στο Deadpool όπου είπε: ‘Ας κάνουμε μια ακόμα λήψη.’ Και μετά υποδυόμενος τον χαρακτήρα (Deadpool), ήταν τρομερά κακός μαζί μου, σαν να είμαι o Γουίζελ. Έτσι είπε: ‘Ξέρεις τι είναι υπέροχο με σένα, Γούιζελ;’ Δεν είσαι ο πρωταγωνιστής, αλλά εξηγείς αρκετά (το σενάριο) ώστε να είναι αστείο, και μετά μπορούμε να επιστρέψουμε στην πραγματική ταινία».

Αποκαλώντας τον Ρέινολντς «κάπως ανασφαλή τύπο», ο Μίλερ είπε στη συνέχεια, «δεν θα έκανα το Deadpool 3 αν ερχόντουσαν σε μένα και μου έλεγαν: «Θέλουμε να κάνεις το Deadpool 3 και θα σε πληρώσουμε τα διπλά».

Το sequel του Deadpool θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 με συμπρωταγωνιστή τον Χιου Τζάκμαν στο ρόλο του Wolverine. 

Πηγή: skai.gr