Κλείσιμο

Love Island: Η νέα προσθήκη, το κλάμα της Μαρίας και οι πρώτοι έρωτες - Βίντεο

Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών του Love Island αναπτύσσονται καθημερινά. Οι πρώτοι έρωτες και τα πρώτα φιλιά είναι γεγονός, ενώ δεν λείπουν και οι μεγάλες ανατροπές. 


Στο 7ο επεισόδιο του Love Island οι παίκτες ξεκίνησαν την ημέρα τους με γυμναστική. Συγκεκριμένα οι Κόρκας και Γεωργίου το έριξαν στις ασκήσεις και τα βάρη πρωι πρωί για να εκτονωθούν.



Μετέπειτα οι Love Islanders ξεκίνησαν τις αναμενόμενες συζητήσεις τους, ωστόσο ένα μήνυμα που έλαβε η Χριστίνα τους σήκωσε από τους καναπέδες και τους έριξε στην μάχη του πιασίματος. Ένα ακόμη συναρπαστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Τενερίφη. 


Οι άντρες έμεναν ακίνητοι και οι γυναίκες έπιαναν το σώμα τους χωρίς να τους βλέπουν και τους βαθμολογούσαν. Νικητές ή αλλιώς "Μister Body" του Love Island ανακυρήχθηκαν οι Γιώργος Κόρκας και Αλέξανδρος Κώτσης.


Όπως είναι γνωστό οι εκπλήξεις στην Τενερίφη είναι συνεχείς και στο σημερινό επεισόδιο είχαμε ακόμα μια. Ένας νεός παίκτης εισήχθη στην βίλα, ο λόγος για τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, ο οποίος είναι προπονητής windsurf. 



Η νέα προσθήκη στο "νησί" δήλωσε πως πιστευεί θα τα έβρισκε με την Κλαούντια στο επικοινωνιακό κομμάτι. Ποια θα είναι άραγε εκείνη που θα επιλέξει για ταίρι του; 

Ένα από τα ζευγάρια που δεν έχουν ταιριάξει καθόλου στο Love Island είναι η Μάρια και ο Αργύρης.  Μάλιστα η Θεσσαλονικιά πλάνταξε στο κλάμα κατά την διάρκεια της συνομιλίας που είχε με την Ηλιάνα.

Η Ξανθιά την Τενρίφης θεωρεί πως ο Αργύρης την μείωνει με την συμπεριφορά του και μετάνιωσε που άφησε τον Θοδωρή.  


 

<

Πηγή: skai.gr