Κλείσιμο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Φαίη Σκορδά: Μας ξεναγεί στον συναρπαστικό κόσμο του «Love Island»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Πρωινό Μας» - «Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά μέσω εφαρμογής… Θα μπαίνεις μέσα και μπορείς να αλλάξεις ό,τι θέλεις» αποκάλυψε η παρουσιάστρια και μοντέλο

Στο «Πρωινό Μας» με τη Φάιη Σκορδά φιλοξενήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοντέλο και παρουσιάστρια του νέου παιχνιδιού του ΣΚΑΪ «Love Island». Η Ηλιάνα μας ξενάγησε στον συναρπαστικό κόσμο του νέου παιχνιδιού. 

«Είναι ένα πολύ ωραίο ψυχαγωγικό σόου το οποίο είναι feel good. Στηρίζεται στην αγάπη, στα όμορφα συναισθήματα, στο να δίνεις ευκαιρίες,  να παίρνεις το χρόνο σου, να γνωρίζεσαι χωρίς τις περιττές έγνοιες που έχουμε στην καθημερινότητά μας» εξήγησε.

«Ζούμε στην Τενερίφη που είναι ένα φανταστικό περιβάλλον, σε μια υπέροχη βίλα, πολύ πράσινο, τα παιδιά δεν χρειάζονται να κάνουν τίποτα είναι βασίλισσες και βασιλιάδες τους προσέχουμε εμείς» τόνισε. 

«Υπάρχουν δοκιμασίες και με αυτό τον τρόπο έρχεσαι και πιο κοντά. Ξεκάθαρα υπάρχει η διαδικασία της διεκδίκησης» διευκρίνισε. 

«Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά μέσω εφαρμογής… Θα μπαίνεις μέσα και μπορείς να αλλάξεις ό,τι θέλεις» αποκάλυψε η παρουσιάστρια και μοντέλο. 
 

Πηγή: skai.gr