Δήμητρα Κατσαφάδου στο «Πρωινό μας» για τις κλεμμένες κρέμες: «Είχαμε 2ο συμβάν μέσα σε 15 μέρες» (βίντεο)

Θύμα κλοπής έπεσε για δεύτερη φορά η Δήμητρα Κατσαφάδου, η γνωστή επιχειρηματίας με την σειρά καλλυντικών.

Θύμα κλοπής έπεσε για δεύτερη φορά η Δήμητρα Κατσαφάδου, η γνωστή επιχειρηματίας με την σειρά καλλυντικών και μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα. Την 1η Σεπτέμβρη ληστές διέρρηξαν το κατάστημα στο Περιστέρι και διέφυγαν αφού έκλεψαν τουλάχιστον 500 κρέμες, τις οποίες μετά πούλησαν παράνομα, «χέρι με χέρι» στον δρόμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. 

Αφού ξεπούλησαν, στις 12 του μήνα ξαναλήστεψαν το ίδιο κατάστημα αλλά αυτή τη φορά η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους, καθώς οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος. 

«Είχαμε 2ο συμβάν μέσα σε 15 μέρες, στο ίδιο κατάστημα με λεία τις κρέμες μου. Είναι πολύ λυπηρό γιατί αυτές οι κρέμες φτιάχνονται με αγάπη από μένα, είναι σαν να μου κλέβουν την ψυχή βασικά» δήλωσε η Δ. Κατσαφάδου στην κάμερα του «Πρωινού μας» και τη Φαίη Σκορδά. 
Την πρώτη φορά η αξία των κλοπιμαίων άγγιζε τα 10.000 ευρώ και την δεύτερη φορά έκλεψαν προϊόντα ίδιας αξίας. «Μπορεί να θέλουν να με ρίξουν ψυχολογικά, μπορεί να είναι κάποιος ανταγωνιστής … Εφιστώ την προσοχή στον κόσμο να αγοράζει το αυθεντικό προϊόν μου για την ποιότητά του και όχι του παραεμπορίου» είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου, φανερά συγκινημένη.  

Πηγή: skai.gr