Η Demi Moore μπορεί να είναι εξηντάρα, αλλά έχει… κορμάρα – Δείτε video και φωτογραφίες

Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται, πραγματικά, ότι αγαπάει τον εαυτό της

Η Ντέμι Μουρ μπορεί να είναι 60 ετών, αλλά δεν μοιάζει ούτε με… 30. Η διάσημη ηθοποιός «ανέβασε» στο Instagram δυο φωτογραφίες και ένα βίντεο με αφορμή την 4η Ιουλίου. Στο ένα στιγμιότυπο η ηθοποιός ποζάρει στον φακό φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, ενώ στο βίντεο έχει ανέβει σε ένα μεγάλο στρώμα μέσα σε μια λίμνη και χοροπηδάει.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαυμαστές της την «αποθέωσαν» για την καλλίγραμμη σιλουέτα της.  Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να ξεπεραστούν οι κανόνες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φορούν οι γυναίκες μετά από μια ορισμένη ηλικία.

Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται, πραγματικά, ότι αγαπάει τον εαυτό της. Στο ερώτημα για το πώς αισθάνεται που μεγαλώνει ήταν απόλυτα ειλικρινής. «Δεν μου αρέσει να προσδιορίζομαι από έναν αριθμό, αλλά από τις εμπειρίες μου. Μπαίνεις στα 59 και σκέφτεσαι ήδη: "Λοιπόν, θα γίνω 60". Είναι πολύ απελευθερωτικό. Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60, κατά κάποιον τρόπο, φαινόταν να έχει ήδη παραιτηθεί από το ότι είναι γριά. Εγώ όμως νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ».

Η Demi Moore

Ένα από τα πράγματα που ακόμη και σήμερα η Μουρ δεν μπορεί να συνηθίσει, είναι να ακούει το όνομά της και τη λέξη είδωλο στην ίδια πρόταση. «Το να το ακούς αυτό σε σχέση με τον εαυτό σου μοιάζει λίγο εξωπραγματικό», είχε πει στην ίδια συνέντευξη. 

Η Demi Moore

«Αισθάνομαι κολακευμένη, αν και δεν μου ταιριάζει, αλλά μου αρέσει. Για εμένα, αυτό που πάντα σήμαινε ένα είδωλο είναι κάποιος, που άνοιξε έναν δρόμο και σημάδεψε κάτι που συγκίνησε τους ανθρώπους ή είχε αντίκτυπο που ήταν θετικός. Και από αυτή την άποψη, αισθάνομαι πολύ περήφανη που με κατατάσσουν σε μια κατηγορία που θα σχετίζεται με αυτό».

Πηγή: skai.gr