Peggy Gou: Η επιστροφή της στην Αθήνα είναι ένα από τα πιο hot events του καλοκαιριού

Σας προετοιμάζουμε για το πολυαναμενόμενο, άκρως καλοκαιρινό live της στο γήπεδο Tae Kwon do, το Σάββατο 8 Ιουλίου

Δύο από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της χώρας, το Ejekt και το Primer, ενώνουν αυτό το καλοκαίρι τις δυνάμεις τους για να φέρουν στην Ελλάδα, μία από τις κορυφαίες DJ του κόσμου, την «αδυναμία» του ελληνικού κοινού, Peggy Gou.

Η «πιο cool DJ του κόσμου», σύμφωνα με τη Vogue, επιστρέφει στην Αθήνα αυτό το Σάββατο 8 Ιουλίου για μία μεγάλη συναυλία στο γήπεδο Tae Kwon Do και εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να μπαίνουμε σε ρυθμούς Gou-mania.

Όσο λοιπόν μετράμε αντίστροφα τις ημέρες (τρεις και σήμερα), συγκεντρώσαμε σε μία λίστα όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Peggy Gou, για να σε προετοιμάσουμε κι εσένα για τα όσα θα ζήσεις στο πολυαναμενόμενο live της στην Αθήνα.

  • Κάθε show της είναι και διαφορετικό

«Εξαρτάται από το σε ποια πόλη παίζω, σε ποιο club και με ποιον άλλον DJ, οπότε πάντα επιλέγω διαφορετικά κομμάτια από house, disco, house και techno», είχε πει ήδη από την αρχή της καριέρας της σε συνέντευξή της στο περιοδικό του RedBull. «Όλα εξαρτώνται από το πού παίζω και για ποιον. Συνήθως πάντα παίρνω μία ιδέα μόλις φτάσω στο club ή το φεστιβάλ – πριν προλάβω να δω το κοινό», λέει αν και πάντα νιώθει πεταλούδες στο στομάχι της μόλις αντικρίσει τελικά τον κόσμο. Στόχος της είναι να μη χάσει ποτέ αυτές τις «πεταλούδες», αλλά ούτε και το κοινό τον ενθουσιασμό του, γι’ αυτό και κάθε set της είναι πρωτότυπο και φρέσκο – χωρίς να λείπουν φυσικά οι μεγαλύτερες επιτυχίες της.

  • Δεν παίζει μόνο νέα κομμάτια

Η Peggy Gou παίζει πάντα φρέσκια μουσική, είτε αυτή είναι μία ολοκαίνουρια κυκλοφορία είτε ένα κλασικό κομμάτι που ακόμα παραμένει φρέσκο στα αυτιά μας. «Παίζω περίπου 70% κανονικούς δίσκους και 30% online κομμάτια” είχε πει σε παλιά συνέντευξή της. “Δεν παίζω μόνο νέα κομμάτια, παίζω παλιά μουσική και καινούρια μουσική μαζί και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να τα συνδυάζεις».

 Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr