Η απόλυτη «μεταμόρφωση»... Δείτε τον Zac Efron ως παλαιστή για την ταινία «The Iron Claw»

Ο ηθοποιός δείχνει ιδιαίτερα μυώδης... 

Ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής Κέβιν Φον Έριχ είναι ενθουσιασμένος με την ερμηνεία του Ζακ Έφρον στην επερχόμενη ταινία του A24 «The Iron Claw».

Σε δήλωσή του στο TMZ ο Φον Έριχ δήλωσε για τον Έφρον ότι «έδειχνε υπέροχος» στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας, δείχνοντας τον ηθοποιό ιδιαίτερα μυώδης.

«Θα είναι δύσκολη δουλειά, νομίζω, είναι πολλές πληροφορίες και πολύς χρόνος και έτσι έχουν σκληρή δουλειά μπροστά τους, αλλά είδα μια φωτογραφία του άντρα και φαινόταν υπέροχος», είπε ο πρώην παλαιστής. «Δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ τόσο καλός, οπότε πιστεύω ότι θα τα πάνε υπέροχα. Βάζω στοίχημα ότι θα το κάνουν».

Ο ηθοποιός Zac Efron

Ο Φον Έριχ είπε στο TMZ ότι ενώ έχει μιλήσει με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Σον Ντέρκιν, δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Έφρον για τον ρόλο.

«Αλλά όσον αφορά τον Έφρον, μόλις είδα αυτή τη φωτογραφία όπου φαίνεται πολύ καλός και μυώδης, είπα πρέπει πραγματικά να γυμνάζεται σκληρά».

Η επερχόμενη ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία και παρακολουθεί την «άνοδο και την πτώση της οικογένειας Φον Έριχ, μιας δυναστείας παλαιστών που άσκησε τεράστιο αντίκτυπο στο άθλημα από τη δεκαετία του 1960 μέχρι σήμερα», σύμφωνα με το στούντιο.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ταινία