«Γλυκάνισος»: Μία συνάντηση θα αποβεί μοιραία για τον Καρίμ - Δείτε απόσπασμα

Σήμερα στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

Η Αριάδνη (Κ. Ρουγγέρη) μόλις έχει επισκεφθεί τον Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου) και τη Ραζάν (Ε. Πιερίδου), ζητώντας τους να έρθουν να ζήσουν στο σπίτι των Δεμίρηδων. Η γιαγιά του Στρατή ξέρει τι σημαίνει «μεγάλος έρωτας» και φανερώνει στο ζευγάρι ένα μεγάλο μυστικό της.

γλυκάνισος

Παράλληλα, η Φάζια (Ρ. Σαουίς), ο Άγγελος (Β. Αθανασόπουλος) και η Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) φεύγουν για να πάνε στη Χίο, όπου γίνεται μια εκδήλωση για ανήλικα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

γλυκάνισος

Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Σταθούλα (Μ. Χήναρη), φεύγοντας για δουλειά, απειλεί την Ανθή (Α. Ιωαννίδου), ότι αν πάει τον Νικήτα (Φ. Καράλης) στο σπίτι του πατέρα της, θα έχουν κακά ξεμπερδέματα. Η Ανθή όμως δεν θα την ακούσει και η Σταθούλα θα πάρει δραστικά μέτρα. Ο Χάρης (Τ. Καρλής) και η Αναστασία (Γ. Γεωργακοπούλου) βρίσκονται ξανά και εκείνη του λέει ότι θα τον βοηθήσει με τα έξοδα για τις σπουδές του.

γλυκάνισος

Από την άλλη, ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) συναντάει τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) και του λέει να συναντηθούν αργότερα, γιατί του έχει έτοιμα πλαστά χαρτιά, για να φύγει. Κι ενώ μια μεγάλη έκπληξη κρύβεται στο αμάξι της Μαργαρίτας, ο Μπίλι φεύγει από το μαγαζί για να πάει να παραλάβει τη νέα τραγουδίστρια. Όταν όμως μπαίνει στο αμάξι του, βγάζει από το ντουλαπάκι το όπλο, που είχε τυλίξει με ένα μαντήλι.

#glykanisos

instagram.com/glykanisos/

Πηγή: skai.gr