Γλυκάνισος: Η Ελεάνα εξαφανίζει τα στοιχεία που την ενοχοποιούν

Σήμερα στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

Ο Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) αποκαλύπτει στον Θανάση (Α. Κοντόπουλος) ότι είδε τον Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) με κάποιους άλλους να καταστρέφουν τη βάρκα του Νικήτα (Φ. Καράλης).

Παράλληλα, η Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) επισκέπτεται τον Περικλή (Ν. Γεωργάκης) ζητώντας του να της δώσει το βίντεο που ενοχοποιεί τον Έκτορα (Α. Σταματάκης) για το ατύχημα του Νικήτα.

Γλυκάνισος

Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Μενέλαος (Κ. Αποστολάκης) επισκέπτεται το σπίτι του Νικήτα, φέρνοντας μια πρόταση, που δεν θα δεχτεί η Ανθή (Α. Ιωαννίδου). Στο αστυνομικό τμήμα καλούνε Πωλ και Έκτορα. Τι τους θέλουν και τους δυο;

Από την άλλη, ο Χάρης (Τ. Καρλής) και η Αναστασία (Γ. Γεωργακοπούλου) ξαναβρίσκονται και μιλάνε για το μέλλον, τα όνειρα για τις σπουδές τους και η Αναστασία προτείνει στον Χάρη να παρατήσει τη δουλειά στην ταβέρνα.

Γλυκάνισος

Ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής), μπαίνοντας στο αμάξι του, ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Εκεί, τυλιγμένο μέσα σε ένα μαντήλι είναι το όπλο του. Το όπλο με το οποίο τον είχε απειλήσει ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) στην ταβέρνα της Χρυσάνθης (Α. Αλεξοπούλου), ενώ παράλληλα η Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) θάβει κρυφά το δικό της όπλο.

Γλυκάνισος

Ο Έκτορας βρίσκεται στο μπαρ του Μπίλι, που προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να πειράξει την οικογένεια Δεμίρη.

Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Νεφζάτ (Β. Στρατηγάκος) συγκρούεται με τον Καρίμ επειδή τον έμπλεξε με την αστυνομία.

#glykanisos

instagram.com/glykanisos/

Πηγή: skai.gr