Κλείσιμο

Γιώργος Λιανός: Το «Survivor All Star» δεν είναι οι φυλακές του Αλκατράζ – Υπάρχει νέο ειδύλλιο στο παιχνίδι

«Οι παίκτες ζουν σε δύσκολες συνθήκες. Στη θέση τους θα έκανα και χειρότερα», ανέφερε χαμογελώντας ο παρουσιαστής 

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ, έκανε ο παρουσιαστής του «Survivor All Star», Γιώργος Λιανός. Όπως ανέφερε ο ίδιος, ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει τα παιδιά μαζί του στον Άγιο Δομίνικο για το Πάσχα. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για το Survivor, λέγοντας ότι στο φετινό παιχνίδι γίνεται χαμός. «Φέτος, ξέραμε ότι θα έρθουν παίκτες που γνωρίζουν τα κατατόπια. Ήταν πρωτιά και για εμάς να κάνουμε το Survivor All Star. Οι παίκτες γνωρίζουν πώς να βρουν τροφή. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη λέξη ‘’κλεψιά’’. Το να βρεις τροφή ή να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις είναι μέσα στο πλαίσιο της επιβίωσης. Βέβαια, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, και τα δύο είναι απαγορευμένα, γι’ αυτό είχαμε και τόσες αποβολές. Κρατάω και μικρό καλάθι, έχουμε να δούμε πολλά ακόμη μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι». 

Για το γεγονός ότι έχουν αποβληθεί δυνατοί παίκτες και παίκτριες από το παιχνίδι, που μπορεί να έφταναν και στον τελικό, ο Γιώργος Λιανός επισήμανε: «Προσωπικά, από την αρχή του προγράμματος δεν έβλεπα κανέναν για τελικό. Το είχα πει και στην παραγωγή, βασιζόμενος και στο τουρκικό Survivor All Star που το κέρδισε μια παίκτρια, η οποία αγωνιστικά δεν ήταν ‘’πύραυλος’’. Τα λεγόμενα φαβορί δεν τα βλέπω να φτάνουν στον τελικό. Ίσως να έχουμε ανατροπές. 

Το Survivor δεν είναι οι φυλακές του Αλκατράζ. Δεν βρισκόμαστε εκεί για να παίζουμε κλέφτες και αστυνόμους με τους παίκτες. Προσπαθούμε να κάνουμε δίκαιους αγώνες, να έχουμε ένα ωραίο ριάλιτι, την επιβίωση των παικτών μέσα στη ζούγκλα, να βλέπουμε πώς ανταπεξέρχονται σε όλες αυτές τις δυσκολίες. Η δική μας δουλειά περιορίζεται εκεί. Να τα λέμε όλα ανοιχτά. Ο Άγιος Δομίνικος δεν είναι μια πλούσια χώρα και κάποιοι άνθρωποι που εργάζονται ως σεκιούριτι έχουν μεγάλη ανάγκη. Υπάρχει κόσμος που περνάει πολύ δύσκολα. Δεν είναι μεγάλη δημοσιογραφική ανακάλυψη το να βρεις παίκτη στο Survivor, που να προσπαθεί να βρει φαγητό. Η μεγάλη δημοσιογραφική ανακάλυψη είναι να βρει κάποιος ποιοι από την Ελλάδα έχουν βρει τα ‘’κονέ’’ με ντόπιους, προσπαθώντας να κάνουν κακό είτε στο πρόγραμμα είτε σε παίκτες. Είμαστε ‘’απέναντι’’ σε όλα αυτά. Όπως είπα και σε ένα Συμβούλιο, τι αξία έχει η νίκη σε έναν αγώνα δρόμου όταν ξέρεις ότι είσαι ντοπαρισμένος; Είναι η ψυχολογική ντόπα, αλλά και η σωματική». 

Για τις εικόνες παικτών να τρώνε από τα σκουπίδια, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι δεν του άρεσε που βγήκε αυτό το υλικό. «Δεν θα το έβγαζα ποτέ. Οι παίκτες πεινάνε πολύ. Όταν βλέπεις κάποιος να πηγαίνει στα σκουπίδια για να φάει, σημαίνει ότι πεινάει και δεν το κάνει από χόμπι», είπε με νόημα. 

Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε ότι το κουτί των ποινών και των αποβολών το «άνοιξαν» οι ίδιοι οι παίκτες και όχι η παραγωγή. «Ήταν η συμφωνία τους με τον Ατζούν, για να γίνει ένα δίκαιο παιχνίδι. Οι παίκτες ζουν σε δύσκολες συνθήκες. Στη θέση τους θα έκανα και χειρότερα. Δεν θα με έπιανε άνθρωπος. Θα με είχαν αποβάλει από την πρώτη εβδομάδα». 

Τέλος, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι στο «Survivor All Star» υπάρχει νέο ειδύλλιο, που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό. «Αν θέλουν τα παιδιά να εκδηλωθούν εμείς εκεί είμαστε», είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιανός. Όσο για τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν, ο ίδιος απάντησε ότι δεν έχει ιδέα τι θα κάνει. «Δεν είμαι ο φανατικός της τηλεόρασης. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλει να μείνει μέχρι τα βαθιά του γεράματα και να το παίζει παρουσιαστάρα. Το θέμα είναι να βρεις ένα πρότζεκτ που να σε εξιτάρει και το Survivor μου δίνει αυτή την ‘’ψυχολογική ντόπα’’». 

Πηγή: skai.gr