Το «Freaky Friday» επιστρέφει! – Θα δούμε ξανά το δίδυμο Jamie Lee Curtis και Lindsay Lohan

Στη νέα ταινία της Disney, οι δύο πρωταγωνίστριες θα ενσαρκώνουν τους γνωστούς ρόλους της μητέρας και κόρης, Anna και Tess Coleman 

Είκοσι χρόνια μετά, η Τζέιμι Λι Κέρτις και η Λίντσεϊ Λόχαν βρίσκονται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσουν στο σίκουελ της ταινίας «Freaky Friday».

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαίρη Ρότζερς το 1972, ήταν η τρίτη φορά που μεταφέρθηκε στην οθόνη μετά την ταινία του 1976 με πρωταγωνίστριες την Μπάρμπαρα Χάρις και την Τζόντι Φόστερ και το 1995 με τις Σέλλι Λονγκ και Γκάμπι Χόφμαν.

Το δίδυμο Κέρτις-Λόχαν, γνώρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία, σημειώνοντας πάνω από $160 εκατ. στο box office με προϋπολογισμό μόλις $26 εκατ.
   
Όπως αναφέρει το «Variety» στη νέα ταινία της Disney, οι δύο πρωταγωνίστριες θα ενσαρκώνουν τους γνωστούς ρόλους της μητέρας και κόρης, Anna και Tess Coleman, σε σενάριο που υπογράφει η Ελίζε Χοντρέ.

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο, όταν η Κέρτις δημοσίευσε μια φωτογραφία της ίδιας και της Λόχαν από τα γυρίσματα της ταινίας του 2003 στο Instagram, ενώ λίγες ημέρες μετά η ηθοποιός στην εκδήλωση των βραβείων Producers Guild είπε σε συνέντευξή της στο «Variety»: «Χωρίς να λέω ότι συμβαίνει κάτι επίσημα, σας κοιτάζω αυτή τη στιγμή και λέω: «Φυσικά και θα συμβεί». Θα συμβεί!».

Πηγή: skai.gr