Κλείσιμο

«Fleishman is in Trouble»: Ο Jesse Eisenberg παθαίνει μία κρίση μέσης ηλικίας - Δείτε trailer

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023 στο Disney

Το best-seller βιβλίο της Taffy Brodesser-Akner κυκλοφόρησε πριν από περίπου 3 χρόνια και πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό παγκοσμίως. Φέτος, αναμένεται να δούμε την τηλεοπτική μεταφορά του «Fleishman is in Trouble», για να θυμηθούμε όλους τους λόγους, που το κατέταξαν σε μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες των τελευταίων ετών.

Στο Fleishman is in Trouble πρωταγωνιστούν η Claire Danes και ο Jesse Eisenberg

Οι δυο τους έχοντας παντρευτεί από αρκετά μικρή ηλικία, φτάνουν σε ένα σημείο που κατανοούν ότι η συμβίωση τους έχει γίνει ανυπόφορη. Έτσι, αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο και κάνουν ένα καλό restart στη ζωή τους. Ο Toby Fleishman μάλιστα θέλει να ξαναμπεί στον κόσμο των ραντεβού δοκιμάζοντας τις εφαρμογές και το online dating, μιας και οι γονεϊκές υποχρεώσεις του έχουν πλέον περιοριστεί στα Σαββατοκύριακα.

Κι ενώ ο ίδιος ονειρεύεται μία ξέγνοιαστη ζωή από εδώ και πέρα, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξαναβρεί τον εαυτό του, η πρώην συζυγός του φαίνεται να έχει διαφορετικά σχέδια. Μία μέρα, αφήνει στο σπίτι του τα παιδιά, νωρίτερα από όσο είχαν συμφωνήσει και εξαφανίζεται. Έτσι, ο Toby καταλήγει να ψάχνει να βρει την άκρη του νήματος και να μπορέσει να ισορροπήσει ανάμεσα στις υποχρεώσεις του ως πατέρας, τη δουλειά του, αλλά και τον κόσμο του dating, που μοιάζει αρκετά καινούριος για τον ίδιο.

Η εξαφάνιση της Rachel αναγκάζει τον Toby να αναθεωρήσει πολλά

Ο Τoby πίστευε πως είχε καταλάβει όλα όσα πήγαν λάθος στον γάμο του. Ωστόσο, η νέα αυτή κατάσταση τον βοηθά να αναθεωρήσει και να δει τι πραγματικά αγνοούσε όλον αυτόν τον καιρό. Μαζί με την παρέα του, η οποία επίσης απαρτίζεται από γυναίκες και άντρες σε μία κρίσιμη καμπή της ζωής τους, καλείται να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του και να ξεκινήσει και πάλι από την αρχή, αυτή τη φορά πιο συνειδητά.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: Σειρά