Η Beyoncé έγινε 40 και αυτή είναι η επιθυμία της για τα γενέθλια της

H Beyoncé, η οποία είχε χθες (05.09) τα γενέθλια της και πέρασε σε μία νέα δεκαετία της ζωής της, αυτής των 40, ούσα σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών, μίας κόρης και δύο διδύμων, εξομολογείται ποια είναι η νέα της επιθυμία για την νέα περίοδο της ζωής της και τι είναι αυτό που εύχεται την μέρα των γενεθλίων της.

«Η ευχή μου για τα επόμενο 40 χρόνια είναι να είναι διασκεδαστικά και γεμάτα ελευθερία», είπε. «Θέλω να εξερευνήσω πτυχές του εαυτού μου που δεν είχα το χρόνο να ανακαλύψω και να απολαύσω τον άντρα και τα παιδιά μου. Θέλω να ταξιδέψω, αλλά όχι για δουλειά. Θέλω η επόμενη δεκαετία να είναι αφιερωμένη στη γιορτή, τη χαρά και την αγάπη –να δώσω και να πάρω. Έχω κάνει τόσα πολλά σε αυτά τα 40 χρόνια που πλέον θέλω απλώς να απολαμβάνω τη ζωή», δήλωσε στην πρόσφατη σπάνια συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar.

«Ολόκληρη η ζωή μου είναι ένα ταξίδι. Κάθε φορά, θέτω έναν στόχο και κάνω τα πάντα για να τον πετύχω, και μετά προχωρώ σε έναν άλλο», λέει η ίδια στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με τίτλο Homecoming, του 2019. Σήμερα, στην κομβική ηλικία των 40, είναι για εκείνη πολύ ξεκάθαρο ποιος είναι ο επόμενος στόχος της: «Θέλω απλώς να απολαύσω τη ζωή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Must