«Beverly Hills»: Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς σε ένα σπάνιο reunion

Η Kelly, η Brenda, o Steve, o Brandon και η Don εμφανίστηκαν στο κοινό, που λατρεύει τις σειρές της δεκαετίας του ’90

Οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς «Beverly Hills», της δεκαετίας του ’90, έσμιξαν ξανά σε ένα σπάνιο reunion, που «ξύπνησε» αναμνήσεις και προκάλεσε συγκίνηση στα εκατομμύρια των θαυμαστών της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering)

Για την ακρίβεια είδαμε ξανά μαζί τους Jennie Garth, Shannen Doherty, Ian Ziering, Tori Spelling και Jason Priestley. Λείπει φυσικά ο Luke Perry, που πέθανε σε ηλικία 52 ετών το 2019, ωστόσο, η παρουσία της Shannen Doherty αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη, δεδομένου ότι, όπως είναι γνωστό, δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. 

«Δεν θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω», τόνισε η τηλεοπτική Brenda μιλώντας στο Good Morning America τον Οκτώβριο του 2021, έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη πως ο καρκίνος επέστρεψε στο τέταρτο στάδιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth)

Το reunion των πρωταγωνιστών της σειράς έγινε με αφορμή τη φετινή «90s Con». Η Kelly, η Brenda, o Steve, o Brandon και η Don εμφανίστηκαν στο κοινό, που λατρεύει τις σειρές της δεκαετίας του ’90, και έκλεψαν την παράσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίαζε ο Brian Austin Green για άγνωστους λόγους.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Σειρά