Survivor All Star: Νίκη και ανάσα για τους Μπλε - Οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κυριακή με Πέμπτη στις 21.00

Την προηγούμενη, στο ανατρεπτικό Survivor All Star στον ΣΚΑΪ, εβδομάδα οι Μαχητές είδαν 5 δικούς τους παίκτες να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτή τη φορά λίγο έλειψε να το ανταποδώσουν στους αντιπάλους τους, όμως δυστυχώς γι' αυτού έκαναν μόνο δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Όπως και να'χει κερδίζοντας και το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας διασφάλισαν ότι δεν θα κινδυνεύσει άλλος μαχητής πέρα από τον Τάκη Καραγκούνια. 


Με το αποτέλεσμα αυτό οι Διάσημοι έπρεπε να βρουν ένα τρόπο να επιβιώσουν με όσο το δυνατόν πιο αναίμακτο τρόπο, μέσα από την επερχόμενη ψηφοφορία. Σπύρος και Αφροδίτη βέβαια, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Αντιλαμβανόμενοι την σοβαρή πιθανότητα να είναι ο Σπύρος υποψήφιος έπρεπε να βάλουν "στο παιχνίδι" και τον Κόρο. 



Η Κόκκινη κάλπη μίλησε και αντί για 2 έδειξε 3 ακόμη υποψηφίους προς αποχώρηση, καθώς πρώτη ήταν η Ελευθερία, και στη συνέχεια υπήρξε ισοψηφία ανάμεσα σε Κόρο και Σπύρο. 


Η εξέλιξη αυτή φάνηκε να ξαφνιάζει τους περισσότερους. Έτσι συμπληρώθηκε η πεντάδα των υποψηφίων, με τα τρία νέα ονόματα να προσθέτονται σε αυτά της Νικό και του Τάκη. 
 

Πηγή: skai.gr