Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και τα BBQ STORIES ταξιδεύουν στην Ηλεία

BBQ STORIES

Την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

Ο Αλέξανδρος φορτώνει την ψησταριά στο αυτοκίνητο και φεύγει για την εύφορη γη της Ηλείας. Ντομάτες, φράουλες, πεπόνια και καρπούζια, βγαίνουν εδώ, σε ποσότητα και ποιότητα, γιατί ό,τι σπείρεις σ’ αυτή τη γη, πιάνει.

Στην περιοχή που ταξιδεύει βρίσκεται και ένας από τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους του νομού, η λίμνη Καϊάφα, που πλέον είναι ένα μοναδικό πεδίο για όσους αγαπούν το θαλάσσιο σκι. Ο αγαπημένος σεφ δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει σκι σε ένα πέδιλο. Μετά από αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία, στήνει το bbq σε μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Ελλάδας και ετοιμάζει απίθανο και ζουμερό «Κοντοσούβλι».

bbq

Επόμενη στάση είναι τα χωράφια φράουλας της Άνω Μανωλάδας, όπου μετά από μια πλούσια συγκομιδή, ο Αλέξανδρος ετοιμάζει «Ολόκληρο Καπνιστό Κοτόπουλο με Καλοκαιρινά Λαχανικά».

Τελευταία στάση του ταξιδιού, η πρωτεύουσα του νομού, ο Πύργος, όπου ο Αλέξανδρος Παπανδρέου έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τρεις συνονόματους - μια συνάντηση για πολλά γέλια.

Τα «BBQ STORIES» κρύβουν τις πιο ωραίες εκπλήξεις και η Ηλεία είναι ένας προορισμός – έκπληξη, με ξεχωριστά τοπία, μοναδικές δραστηριότητες, φιλόξενους ανθρώπους και φυσικά λαχταριστό φαγητό.

bbq

#BBQStories με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου
Κάθε Κυριακή στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

Πηγή: skai.gr