Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Φάνης Μουρατίδης καλεσμένοι στο DOT αυτό το Σαββατοκύριακο

Με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου θέλει καλή παρέα και η Νάντια Μπουλέ με τον Μίνω Θεοχάρη μας κρατούν την καλύτερη, μέσα από το DOT.

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Φάνης Μουρατίδης κάθονται στον καναπέ της εκπομπής και μοιράζονται μαζί μας τα πάντα. Ακόμη, αστείες ιστορίες, χρηστικές στήλες, μαγειρική, ιστορίες αγάπης, συμβουλές ζωής, survivor backstage και όλα όσα κάνουν την καθημερινότητά μας όσο γίνεται πιο όμορφη.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου, ο Νίκος Μουτσινάς λίγο μετά τη viral συνέντευξή του, εξηγεί γιατί αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά, θυμάται την πρώτη φορά που πάγωσε όταν τον φλέρταρε αγόρι ενώ μιλά για τον σουρεάλ ρόλο της μαμάς του σε όλα αυτά, αλλά και για την άνευ όρων αγάπη της. Ακόμη, περιγράφει όσα συνέβησαν φέτος τηλεοπτικά και εξηγεί γιατί αν ήταν η Νικολούλη, φέτος θα είχαν πέσει μηνύσεις στην τηλεόραση. Τέλος, αναρωτιέται για το αν θα πρέπει να ψάχνει για εργένικο σπίτι ή για σπίτι με παιδικό δωμάτιο.

Η ηθοποιός Μαριλού Κατσαφάδου έρχεται στην "Κουλούρα" του Μίνου.

Μαρίνα Σάττι, Κωνσταντίνος Κακανιάς, Νάσια Μάτσα και οι διεθνούς φήμης celebrities που έκαναν το ελληνικό καλοκαίρι γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Μαγειρική: Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει ένα γλυκό ψυγείου με κρέμα σοκολάτας, σαν αυτό που έφτιαχνε η μαμά μας.

H Aλεξάνδρα Διονά, γνωστή και ως A Shiny Day δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε στην ραπτομηχανή μας το δικό μας υφασμάτινο πουγκί για τα μαγιό ή τα καλλυντικά μας.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου, στον καναπέ του dot. κάθεται ο Φάνης Μουρατίδης, που δίνει σπάνια συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει, έχει κάτι ωραίο να πει. Αυτή τη φορά, περιγράφει γλαφυρότατα την αφηρημάδα του, εξηγεί γιατί στα 52 του καθόλου δεν τον φοβίζει ο χρόνος, μιλά για τον "σύζυγο" Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην οποία πρωταγωνιστεί. Επίσης, για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την αξιοθαύμαστη πειθαρχία της και εξηγεί για πρώτη φορά πώς άλλαξε η ζωή του όταν ως παιδί τεσσάρων χρονών έχασε την αδερφή του από μηνιγγίτιδα.

Ο Νικόλας Ράπτης μας συστήνει τον σκυλάκο του, Πουρέ, και μοιράζεται τη δική τους ιστορία αγάπης.

Survivor: O Γιώργος Ταλάντσεβ και η Στέλλα Ανδρεάδου μοιράζονται backstage ιστορίες από τον Άγιο Δομίνικο.

Μαγειρική: Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπαίνει στην κουζίνα του dot και φτιάχνει ένα φανταστικό σοκολατένιο brownie με κρέμα cheesecake.

Η Ράνια Θρασκιά εξηγεί γιατί τα αποτελέσματα των Πανελληνίων δεν καθορίζουν απαραίτητα το μέλλον των παιδιών.

Πηγή: skai.gr