Αυτό θα έχει ενδιαφέρον: Ο νέος ρόλος του Ντάνιελ Κρεγκ στο «ελληνικό» Glass Onion είναι γκέι 

Η ταινία γυρίστηκε στην Ελλάδα - και συγκεκριμένα στις Σπέτσες - από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021 και ο Κρεγκ υποδύεται τον ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ.

Μπορεί κανείς να φανταστεί τον Ντάνιελ Κρεγκ – μετά το σύμβολο αρρενωπότητας, τον Τζέημς Μποντ – να υποδύεται έναν γκέι; Κι όμως, ο χαρακτήρας του Κρεγκ (Daniel Craig) στην ταινία "Knives Out" είναι μέλος της LGBTQ κοινότητας.

Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον και ο Κρεγκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, αποκάλυψαν ότι ο ιδιόμορφος ντετέκτιβ που ενσαρκώνει ο ηθοποιός, είναι ομοφυλόφιλος.

Στο σίκουελ της επιτυχίας του 2019 "Knives Out" (Στα Μαχαίρια) ο Ντάνιελ Κρεγκ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ.

Σύμφωνα με το Insider, μια σκηνή στο Glass Onion: A Knives Out Mystery (η συνέχεια του Knives Out του 2019) δείχνει ότι ο ντετέκτιβ Μπλανκ ζει με έναν άντρα.

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου σχετικά με τη σκηνή και αν ο Μπλανκ είναι γκέι, ο Τζόνσον απάντησε: «Ναι, προφανώς είναι», αναφέρει το δημοσίευμα. «Και δεν υπάρχει κανένας άλλος στον κόσμο που θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να μου φέρει περισσότερη χαρά βρισκόμενος με τον Μπενουά Μπλανκ» συνέχισε αναφερόμενος στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον εραστή του Ντάνιελ Κρεγκ στην ταινία.

«Δεν είναι σπόιλερ, αλλά ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει με αυτό το άτομο;», πρόσθεσε ο Κρεγκ.

Η ταινία γυρίστηκε στην Ελλάδα - και συγκεκριμένα στις Σπέτσες - από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021, καθώς η νέα ιστορία θέλει τον ήρωα να βρίσκεται σε ένα ελληνικό νησί για να εξιχνιάσει τον θάνατο ενός δισεκατομμυριούχου.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery, θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Πηγή: skai.gr