Στη σειρά «Rosaline» θα δούμε την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας από μία φρέσκια οπτική γωνία

Πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο είναι η Kaitlyn Dever, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την ταινία «Booksmart» 

Την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας του Ουίλιαμ Σαίξπηρ τη γνωρίζεις πολύ καλά μέχρι σήμερα. Πρόκειται για μία χιλιοειπωμένη ιστορία με πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές μεταφορές.

Σε αυτή τη λίστα, που ολοένα μεγαλώνει, έρχεται φέτος να προστεθεί η νέα σειρά «Rosaline», με πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο την Kaitlyn Dever, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την ταινία «Booksmart».

Στη νέα σειρά «Rosaline» τον πρώτο λόγο έχει η πρώην του Ρωμαίου

Για χρόνια η ιστορία της Rosaline παρέμενε στο background, ώστε να καταφέρει να λάμψει η ιστορία αγάπης ανάμεσα στον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα. Αυτή τη φορά όμως ήρθε η στιγμή να λάμψει και η ίδια η Rosaline. Πρόκειται για την “πρώην” του Ρωμαίου, την νεαρή γυναίκα στην οποία ο Ρωμαίος είχε τάξει όλα όσα τον ακούμε να υπόσχεται στην Ιουλιέτα. Εκείνη όμως γνωρίζει πολύ καλά και τους δύο κι έτσι δεν πέφτει στην παγίδα του. Προσπαθεί όμως να τον ξεπεράσει, θέλοντας να ανοίξει και τα μάτια της Ιουλιέτας, ώστε να δει κι εκείνη καθαρά την κατάσταση.

Η Rosaline θέτει σε εφαρμογή κάθε πιθανό σχέδιο για να καταφέρει να κερδίσει πίσω τον Ρωμαίο της και να αποτρέψει τον γάμο του με την Ιουλιέτα. Ο πατέρας της όμως ανησυχεί πως η ίδια δεν θα βρει ποτέ έναν άξιο γαμπρό πριν να είναι πολύ αργά. Έτσι, προσπαθεί να την παντρέψει με έναν από τους ελάχιστους εργένηδες της Βερόνα.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα ακολουθούν μία διαφορετική τροπή

Η νέα σειρά Rosaline ακολουθεί με τη σειρά της μία δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή που έχει να κάνει με τον εκσυγχρονισμό αυτών των ιστοριών. Πιο πρόσφατα, είδαμε την Dakota Johnson να πρωταγωνιστεί σαν άλλη Fleabag στην ταινία Persuasion, ενώ το Bridgerton αποτελεί μία νέα προσέγγιση σε αυτού τους είδους τις ιστορίες. Έτσι και η Rosaline, μετά το 10 Things I Hate About You, ίσως γίνει η επόμενη αγαπημένη rom-com για την οποία θα μιλάμε για χρόνια.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: Σειρά