Anya Taylor-Joy: Η σταρ του «Queen's Gambit» αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα εκφοβισμού στο σχολείο για την εμφάνισή της

Η 26χρονη ηθοποιός, η οποία διαφημίζει την ταινία της «The Menu» με τον Ralph Fiennes, είπε ότι δέχτηκε bullying όταν ήταν παιδί για την εμφάνισή της

H Άνια Τέιλορ-Τζόι είναι μια περιζήτητη ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή μετά τη συμμετοχή της στη σειρά «The Queen's Gambit» («Το γκαμπί της βασίλισσας»). 

Ωστόσο, η ζωή δεν ήταν πάντα τόσο εύκολη για την πανέμορφη ξανθιά καλλονή, όπως η ίδια αποκάλυψε στο «The Drew Barrymore show».  

Η 26χρονη ηθοποιός, η οποία διαφημίζει την ταινία της «The Menu» με τον Ralph Fiennes, είπε ότι δέχτηκε bullying όταν ήταν παιδί για την εμφάνισή της.  

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν η Drew της είπε: «Άκουσα ότι δεν σε αγκάλιαζαν πάντα στο σχολείο». Και η ηθοποιός απάντησε: «Ήμουν πολύ, πολύ τυχερή με τους γονείς μου, γιατί όταν με εκφόβιζαν για την εμφάνισή μου, η μαμά μου έλεγε πάντα ότι πρέπει να εστιάζω σε άλλα πράγματα». 

Πέρυσι, η ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό «Elle» ότι στράφηκε στην υποκριτική, επειδή το σχολείο ήταν τόσο περίεργο: «Είχα ανάγκη να πιστέψω σε ένα μέρος, όπου θα μπορούσαν να με εκτιμήσουν και να μην αναρωτιέμαι συνεχώς: Τι δεν πάει καλά με εμένα και γιατί δεν ταιριάζω;». 

Η ηθοποιός στην πρόσφατη συνέντευξή της, επίσης, αποκάλυψε ότι είχε εντυπωσιαστεί από τη Sarah Jessica Parker. 

Πηγή: skai.gr