Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Απλά μια μέρα ο γάμος μου τελείωσε – Είμαι έτοιμη για νέες περιπέτειες

Όσον αφορά στην απουσία των παιδιών της από το σπίτι, η δημοσιογράφος δήλωσε ότι στο σπίτι τους είναι άδειο και ότι τα πρώτα βράδια νόμιζε ότι τα άκουγε 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα παιδιά της, για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Νίκο Μπουντούρη, αλλά και αν είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. 

««Φέτος το καλοκαίρι είπα: ‘’Για να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα, πώς θα το πάμε αυτό το έργο’’. Πολλά πράγματα όταν συμβαίνουν στη ζωή μας, θέλει ένα χρόνο να προσαρμοστείς, να επιλέξεις το πού θες να πας. Εγώ δεν είμαι ούτε άνθρωπος που αφήνω τις καταστάσεις να με πηγαίνουν ούτε κάτι τέτοιο επιθυμώ για τον εαυτό μου», ανέφερε η παρουσιάστρια, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», στην ΕΡΤ. 

Η παρουσιάστρια επισήμανε ότι αυτό που της έλειψε περισσότερο, κυρίως μετά τον χωρισμό της, ήταν η αίσθηση της ανεμελιάς και της ξεγνοιασιάς. «Οι επόμενες μέρες έχουν να κάνουν με την επιλογή, πώς θέλεις να πορευτείς, τι βάζεις προτεραιότητα στη ζωή σου. Εγώ έκανα εργασιοθεραπεία, νομίζω είναι ξεκάθαρο και σαφές. Μετά λες έβαλα πολλά φορτία στους ώμους μου και συνέχισα να τα κουβαλάω από κεκτημένη ταχύτητα. Και λες θέλω λίγη ξεγνοιασιά, λίγη ανεμελιά. Η ανεμελιά μου έλειψε πάρα πολύ και γι’ αυτό είναι κάτι το οποίο επιζητώ τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια. 

Για το γεγονός ότι συνεχίζει να έχει με τον πρώην άντρα της πολύ καλές σχέσεις, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου είπε: «Οικογένεια είναι το δέσιμο που είναι για πάντα και βασίζεται στην αγάπη, τον σεβασμό και στην εκτίμηση, είναι η αρχή και το τέλος. Απλά μια μέρα ένα γάμος τελείωσε και μια οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είμαι έτοιμη για νέες παρέες… Η συντροφικότητα είναι μεγάλη αξία στη ζωή», πρόσθεσε. 

Όσον αφορά στην απουσία των παιδιών της από το σπίτι, η δημοσιογράφος δήλωσε ότι στο σπίτι τους είναι άδειο. «Είναι σοκ που έφυγαν. Τα πρώτα βράδια που έφυγαν τα παιδιά μου νόμιζα πως τα άκουγα. Όλα τα χρόνια κοιμάσαι με την αγωνία αν είναι καλά, αν γύρισαν σπίτι, αν βγήκαν λίγο παραπάνω. Έχεις το μυαλό σου να μην κοιμηθείς, να συζητήσεις με το παιδί όταν γυρίσει. Νομίζω ότι γυρνούν από έξοδο και δεν γυρνούν. Δεν έχει κάτι απελευθερωτικό. Θέλω λίγο χρόνο να προσαρμοστώ. Στις αλλαγές δεν είμαι πολύ καλή».
 

Πηγή: skai.gr