Έρχεται νέα τηλεοπτική σειρά για τη ζωή της Amy Winehouse

Θα βασίζεται σε βιβλίο για τη ζωή και την καριέρα της τραγουδίστριας  

Το στούντιο παραγωγών Halcyon της Ντάφνε Μπάρακ, αγόρασε πρόσφατα τα δικαιώματα του βιβλίου «Saving Amy», για τη ζωή της Amy Winehouse, το οποίο είχε εξαιρετική επιτυχία σε πωλήσεις και σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα το διασκευάσει για σειρά αποτελούμενη από οκτώ επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα τηλεοπτική σειρά θα προβάλει, μεταξύ άλλων, τις σχέσεις της τραγουδίστριας με την οικογένειά της και τον πατέρα της, καθώς επίσης και το ταλέντο της. Μέσα από τα επεισόδια της σειράς θα προβληθεί και η μάχη της με τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Halcyon Studio, Ντέιβιντ Έλεντερ, δήλωσε συγκεκριμένα: «Αν και η καριέρα της διακόπηκε πολύ σύντομα, η Amy ήταν η φωνή μιας γενιάς και ανυπομονούμε να πούμε την ιστορία της με τον πιο σπαραχτικό τρόπο».

Σημειώνεται, επίσης ότι, ετοιμάζεται και ταινία σε σκηνοθεσία του Σαμ Τέιλορ Τζόνσον για την Αγγλίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια, η οποία θα φέρει την ονομασία «Back to Black» και είναι βασισμένη στο «Saving Amy», ωστόσο, δεν είναι σαφές αν τα δύο projects συνδέονται μεταξύ τους.

Η Amy Winehouse πέθανε το 2011, σε ηλικία μόλις 27 ετών, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μετά από περίοδο αποτοξίνωσης, ενώ είχε κάνει και χρήση ηρωίνης. 

Πηγή: skai.gr