Όταν η Μέγκαν Μαρκλ συμμετείχε στο «Deal or No Deal» - «Έφυγα γιατί με εκτιμούσαν μόνο για την ομορφιά μου»

Όπως η ίδια ανέφερε στο τελευταίο της podcast στο Spotify είναι ευγνώμων για τη δουλειά αυτή αλλά ένιωθε όπως λέει ότι την αντιμετώπιζαν σαν «bimbo»

Ένα από τα κορίτσια στο τηλεπαιχνίδι «Deal or No Deal» ήταν για κάποια περίοδο στο παρελθόν η σημερινή Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ ενώ προσπαθούσε να καταξιωθεί στο χώρο της υποκριτικής.

Όπως η ίδια ανέφερε στο τελευταίο της podcast στο Spotify που κυκλοφόρησε με την Πάρις Χίλτον με τίτλο «Breaking Down the Bimbo», είναι ευγνώμων για τη δουλειά αυτή σε μια περίοδο που πάλευε να καταξιωθεί ως ηθοποιός και να «πληρώσει λογαριασμούς» - αλλά ένιωθε όπως λέει ότι την εκτιμούσαν μόνο για την «ομορφιά και όχι για το μυαλό» και ότι την αντιμετώπιζαν σαν «bimbo». Μάλιστα ένιωθε ότι την «αντικειμενοποιούν».

 

«Ήμουν πραγματικά ευγνώμων ως ηθοποιός που έκανε οντισιόν και πήρα την δουλειά. Μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς μου. Είχα εισόδημα, ήμουν μέλος της Ένωσης, είχα ασφάλιση υγείας, ήταν υπέροχα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε σε 34 επεισόδια του "Deal or No Deal" του NBC την περίοδο 2006-2007 και έφυγε στα μέσα της σεζόν. Στάθηκε για πρώτη φορά πίσω από τον χαρτοφύλακα με το νούμερο 11 για δύο επεισόδια προτού μεταφερθεί στο νούμερο 24. Αυτό ήταν πριν από τον πρωτοποριακό ρόλο της ως Rachel στο "Suits" που ήταν και η σειρά που την έκανε γνωστή. 

Σημείωσε ωστόσο ότι δεν της άρεσε το «πώς με έκανε να αισθάνομαι, δηλαδή όχι έξυπνη». «Κατέληξα να εγκαταλείψω το σόου. Ήμουν κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που αντικειμενοποιούνταν στη σκηνή. Δεν μου άρεσε να νιώθω ότι αναγκάζομαι να είμαι όλο μόστρα. Και ελάχιστη ουσία. Και έτσι ένιωθα εκείνη την εποχή που με υποβάθμιζαν στη λέξη bimbo», είπε.

 Η ίδια θέλει η κόρη της Λίλιμπετ να εκτιμάται πρώτα για το μυαλό της, κι όχι για την ομορφιά ή το σώμα της.

«Θέλω η κόρη μας να φιλοδοξεί να φτάσει πιο ψηλά. Ναι, θέλω η Λίλι μου να θέλει να είναι μορφωμένη και να θέλει να είναι έξυπνη και να υπερηφανεύεται για αυτά τα πράγματα», ανέφερε η Μέγκαν Μαρκλ.

Πηγή: skai.gr