Κλείσιμο

Η υπέροχη Alicia Keys: Ακούστε το τραγούδι της «If I Ain't Got You» για τη σειρά «Queen Charlotte: A Bridgerton Story»

Πρόκειται για μια νέα εκτέλεση της επιτυχίας του 2003 

Κάποιοι τα θέλουν όλα, ενώ άλλοι θέλουν απλώς να δουν την Alicia Keys να τραγουδά το «If I Ain't Got You» με μια εξαιρετική ορχήστρα.  Τη Δευτέρα 8 Μαΐου, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια νέα εκτέλεση της επιτυχίας του 2003, μαζί με μια ορχήστρα, η οποία απαρτίζεται από περισσότερες από 70 έγχρωμες γυναίκες από όλο τον κόσμο, για τις ανάγκες της σειράς «Bridgerton» και συγκεκριμένα για τα νέα επεισόδια με τίτλο «Queen Charlotte: A Bridgerton Story»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys)

Στο νέο κλιπ, το οποίο σκηνοθέτησε η Diane Martel (η οποία είχε αναλάβει και το αρχικό μουσικό βίντεο κλιπ), συμμετέχει η 42χρονη τραγουδίστρια με τις διακεκριμένες καλλιτέχνιδες.

«Η όλη ιδέα ήταν αρκετά φιλόδοξη», δήλωσε η τραγουδίστρια στο «Billboard». «Αισθάνομαι ότι θα ανοίξει το μυαλό πολλών ανθρώπων, για να συνειδητοποιήσουν ότι οι έγχρωμες γυναίκες ανήκουν παντού και πάντα ήμασταν παντού. Είναι μαγικό».

Το «Queen Charlotte: A Bridgerton Story» έκανε το ντεμπούτο του στις 4 Μαΐου στο Netflix ως η πρώτη spin-off σειρά του «Bridgerton». Το prequel αφηγείται την ιστορία της ζωής της νεαρής βασίλισσας Charlotte, την άνοδο στην εξουσία και το ειδύλλιο με τον βασιλιά Γεώργιο σε έξι επεισόδια.

«Αυτό το prequel του Bridgerton αφηγείται την ιστορία του πώς ο γάμος της νεαρής βασίλισσας με τον βασιλιά Γεώργιο πυροδότησε μια μεγάλη ερωτική ιστορία όσο και μια κοινωνική αλλαγή, που κληρονόμησαν οι χαρακτήρες του Bridgerton», αναφέρει το δελτίο Τύπου. Τη βασίλισσα Charlotte υποδύεται η India Amarteifio, ενώ η Golda Rosheuvel υποδύεται την ενήλικη βασίλισσα. 

Πηγή: skai.gr