Κλείσιμο

The Voice of Greece: Επιστροφές, συστάσεις από τη Μαρινέλλα και ένα άρωμα... Ιαπωνίας!

Διαγωνιζόμενοι με διαφορετικά ακούσματα και ιδιοσυγκρασία, χάρισαν μοναδικές στιγμές και ερμηνείες. Φυσικά πάντα μαζί με τους τέσσερις coaches.

Άλλο ένα γεμάτο επεισόδιο του διαγωνισμού για την αναζήτηση της φωνής της Ελλάδας. Διαγωνιζόμενοι με διαφορετικά ακούσματα και ιδιοσυγκρασία, χάρισαν μοναδικές στιγμές και ερμηνείες. Φυσικά πάντα μαζί με τους τέσσερις coaches.

Η Έλενα, υποψιαζόμενη ότι θα "φάει χυλόπιτα" από τον τζαζ Λεύκο, του ζήτησε να την κάνει έστω μια "γύρα" ενώ της τραγουδά. «Σπάνια υπάρχουν τέτοιοι ρομαντικοί άντρες με τα τραγούδια εκείνης της εποχής». Ο διαγωνιζόμενος αφού της έκανε τη χάρη, προσπάθησε πετώντας το καπέλο του να δείξει τον Πάνο ως τον coach με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί. Όμως το καπέλο κατέληξε στην Έλενα και εκείνος αποδέχθηκε το κάλεσμα της μοίρας!



Η Έλενα Καλαβίτη επέστρεψε ξανά στη σκηνή του Voice για να πετύχει ότι δεν κατάφερε πέρυσι, και το έκανε. Τραγουδώντας το "Έλα" κατάφερε να πείσει τον Πάνο πως έχει τη φωνή για να διεκδικήσουν μαζί τον τίτλο του νικητή. Όμως δεν ήρθε μόνη, έφερε μαζί της και το αγόρι της, ο οποίος αφού της έδωσε μια μεγάλη αγκαλια, δεσμεύτηκε να την ακολουθεί και στις πρόβες με τον Πάνο!



Ο Βασίλης Λογοθέτης εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες και αφού έκανε τους κριτές να γυρίσουν και ολοκλήρωσε την ερμηνεία του, έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση από τη σειρά One Piece σαν άλλος Μίλτος Τεντόγλου!


Η Πένη κράτησε λίγο παραπάνω τον στοίχο και κοψοχόλιασε τον Πάνο. Ο coach γύρισε την καρέκλα του ακούγοντας την φωνή της, όμως κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της φάνηκε να προβληματίζειται. «Στο "για τελευταία φορά βάλε μου..." μέχρι να πεις δυο φτερά, δεν μπορείς να φανταστείς τι πέρασε από το μυαλό μου». 


Η Σίσσυ Πολυδώρου, που ήρθε στο Voice με συστάσεις της μίας και μοναδικής εθνικής μας τραγουδίστριας, Μαρινέλλας, έκανε και τους 4 κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους σχεδόν από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η μάχη που ακολούθησε για την απόκτηση της διαγωνιζόμενης ήταν επική. Στη σκηνή βρέθηκε και η μητέρα της, που με τις αντιδράσεις της έκλεψε την παράσταση. Τελικώς η Σίσσυ διάλεξε την Έλενα, που πριν από λίγα δευτερόλεπτα είχε πέσει στα πόδια της!

 
Πηγή: skai.gr