Αγωγή 2 εκατ. δολαρίων στους κληρονόμους της Αν Χες από την ένοικο του σπιτιού που «έπεσε» με το αυτοκίνητό της

Οι δικηγόροι της ενοίκου του σπιτιού, Λιν Μισέλ, κατέθεσαν αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας, στην κομητεία του Λος 'Αντζελες

Στις 5 Αυγούστου το αυτοκίνητο της Αν Χες είχε προσκρούσει σε ένα διώροφο σπίτι στη συνοικία Μαρ Βίστα στο Λος Άντζελες με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές καταστροφές στο κτίριο και να εκδηλωθεί φωτιά.

Σύμφωνα με το «People», οι δικηγόροι της ενοίκου του σπιτιού, Λιν Μισέλ, κατέθεσαν αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας στην κομητεία του Λος 'Αντζελες ζητώντας «2 εκατομμύρια δολάρια» ως αποζημίωση για «πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας από αμέλεια και παραβίαση».

Σύμφωνα με την κατάθεση, η Μισέλ δηλώνει ότι «εργαζόταν από το σπίτι όταν έμεινε άναυδη από τη τρομαχτική ταχύτητα του οχήματος της Χες που χτύπησε τον μπροστινό τοίχο, πέρασε μέσα από το σαλόνι, την κουζίνα, το γραφείο του σπιτιού πριν καταλήξει στην αποθήκη του σπιτιού της».

Τα έγγραφα σημειώνουν, επίσης, ότι «το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, σταμάτησε μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ενάγουσα και τα κατοικίδιά της. Ως αποτέλεσμα του θανατηφόρου συμβάντος που προκάλεσε η ηθοποιός, το σπίτι και όλη η προσωπική περιουσία της ενάγουσας κάηκε ολοσχερώς».

Τα έγγραφα περιγράφουν τη Μισέλ ως «τρομοκρατημένη, σοβαρά τραυματισμένη και χωρίς μέρος να ζήσει». Σημειωτέον, λίγες ημέρες μετά οι γείτονες της ξεκίνησαν ένα διαδικτυακό έρανο για να μαζέψουν χρήματα για τη Λιν Μισέλ.

Πηγή: skai.gr