Ο Τζέισον Μομόα διαφημίζει τα γυμνά του οπίσθια δίπλα στον κορυφαίο του βραζιλιάνικου ζίου-ζίτσου - Δείτε το video

Στο βίντεο, ο ηθοποιός εμφανίζεται φορώντας την παραδοσιακή του στολή malo 

Το να γυμνάζει τα οπίσθιά του έχει γίνει μόδα για τον ηθοποιό Τζέισον Μομόα, ο οποίος τώρα το κάνει με έναν από τους «τιτάνες» ενός αθλήματος επαφής. Ο λόγος για τον Γκόρντον Ράιαν, τον άνθρωπο, που θεωρείται από πολλούς, ως ο κορυφαίος του βραζιλιάνικου ζίου-ζίτσου.

Στο βίντεο, ο ηθοποιός εμφανίζεται φορώντας την παραδοσιακή του στολή malo και συστήνει τον Γκόρντον στους 17 εκατ. θαυμαστές του στο Instagram. Ωστόσο, ο Γκόρντον ήταν αυτός που δημοσίευσε το βίντεο με την ακόλουθη λεζάντα: «Γνώρισα έναν τρελό ντόπιο, έκανα ένα τατουάζ…». 
 

Ο Τζέισον Μομόα ήταν πολύ ενθουσιασμένος που σύστησε τον νέο του «αδερφό» στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά όσοι γνωρίζουν από αθλήματα γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο Γκόρντον Ράιαν δεν είναι άγνωστος στον κόσμο των σπορ. Στην πραγματικότητα, είναι ο κύριος λόγος που το βραζιλιάνικο ζίου-ζίτσου έχει γίνει τόσο mainstream στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Αυτό είπε ο Momoa στο βίντεο, ενώ και οι δύο τους έδειξαν τα γυμνά τους οπίσθια: «Λοιπόν, ο νέος μου αδερφός είναι πλήρως Χαβανέζος τώρα. Έχει τατουάζ, φοράει το μάλο του. Πες γεια στον κόσμο, Γκόρντον! Γεια σου, Γκόρντον! Είναι ντόπιος τώρα, κοιτάξτε! Εκτιμήστε αυτή τη θέα, αδερφέ, δείτε πόσο καλή είναι αυτή η θέα. Φίλε μου! Είσαι φοβερός φίλε!». 

Πηγή: skai.gr