Κλείσιμο

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Joker 2: Folie a Deux»

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024 

Mε στιγμιότυπα από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Joker 2: Folie a Deux», Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν και Χοακίν Φίνιξ ως Άρθουρ Φλεκ, ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο instagram ότι τα γυρίσματα του σίκουελ ολοκληρώθηκαν.

«Αυτό ήταν. Ευχαριστώ αυτούς τους δύο (+ όλο το καστ) και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ πλήρωμα που έχει να προσφέρει η κινηματογραφική βιομηχανία. Από πάνω μέχρι κάτω. Θα «συρθώ σε μια σπηλιά» τώρα (μοντάζ) και θα τα βάλω όλα μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης στη λεζάντα. 

Σημειωτέον, τα γυρίσματα του σίκουελ που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Τρέλα για Δύο» ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2022 και πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Νέας Υόρκης με τις τελευταίες λήψεις να γίνονται στα διάσημα σκαλιά του Μπρονξ.

O Χοακίν Φίνιξ 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ και η Ζαζί Μπιτζ.

To «Τζόκερ» κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office και να χαρίσει στον  Χοακίν Φίνιξ το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου. Οι «New York Times» το 2020 τον χαρακτήρισαν εως έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του 21ου αιώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ