«Killers of the Flower Moon»: Η ταινία με τον Leonardo DiCaprio που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε έγραψε το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Έρικ Ροθ

Το φθινόπωρο θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Killers of the Flower Moon» σε παραγωγή της Apple Original Films. Βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Γκραν  ξεδιπλώνεται στη δεκαετία του 1920 στην Οκλαχόμα και αφηγείται τις δολοφονίες μελών της Ινδιάνικης φυλής Όσατζ όταν ανακαλύφθηκαν τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου στην γη τους.

Η Paramount Pictures έχει αναλάβει την διανομή της ταινίας η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες σε περιορισμένη κυκλοφορία στις 6 Οκτωβρίου και σε ευρεία διανομή στις 20 Οκτωβρίου. Στην συνέχεια το «Killers of the Flower Moon» θα κάνει πρεμιέρα και μέσα από την streaming υπηρεσία του Apple TV+.

Ενα αξιοζήλευτο καστ αστέρων παίρνει μέρος στην ταινία και υπόσχεται πολλά κινηματογραφικά βραβεία, σύμφωνα με το Variety. Πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπρένταν Φρέιζερ, καθώς και οι Τζέσι Πλέμονς, Λούις Καντσέλμι, Στέυργκιλ Σίμπσον και Λίλι Γκλάντστοουν.

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε έγραψε το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Έρικ Ροθ και είναι η έβδομη φορά που συνεργάζεται με τον Ντι Κάπριο και η ενδέκατη με τον Ντε Νίρο.  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ